Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ 3-0 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…

Αφού πλησιάζει η ώρα του
Κυπέλλου και της Παναχαϊκής!
Φωτό: Παν. Μουστάκης

● ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ»

● ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ: «ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ…»

ΜΙΑ καλή προπόνηση ήταν το σαββατιάτικο ματς κόντρα στα Γιάννενα και το εύκολο νικηφόρο αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα της «Καλαμάτας ’80» κόντρα στην ουραγό του Β΄ Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών.
Το παιχνίδι, σαφώς καλύτερο ποιοτικά -σε σύγκριση με το προηγούμενο κόντρα στην Φθία Λαμίας - δεν ήταν παρά μια δυνατή προπόνηση για τους παίκτες του Χρήστου Δημητρακόπουλου, παρά το γεγονός ότι δεν ανέβασαν ρυθμό παρασυρόμενοι αρκετά από το …slow motion των αντιπάλων!
Ο δυναμικός διαγώνιος της ομάδας, Νίκος Μανιατέας, μιλώντας στη «Φ» στάθηκε στην αγωνιστική χαλαρότητα του τελευταίου χρονικού διαστήματος, το οποίο φαίνεται πως έχει αφήσει το σημάδι του. Ειδικότερα μετά το τέλος του αγώνα με τα Γιάννενα δήλωσε:
«Άμα δε βοηθάει και ο αντίπαλος καμιά φορά, σε παρασύρει στο ρυθμό του! Δυστυχώς εάν εξαιρέσουμε την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε δυνατό παιχνίδι (σ.σ. με Μεσολόγγι) γενικά τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε αγωνιστική απραξία και έχουμε βγει λίγο από το ρυθμό μας…
Όσο για τα Γιάννενα νομίζω πως έχουν αποδυναμωθεί από πέρυσι, τότε είχαμε χάσει 3-1 εδώ. Δεν είχαμε κι εμείς καλό αγωνιστικό ρυθμό. Νεαρή ομάδα, έχει προοπτικές αλλά δεν έχει εμπειρία και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο με τα εύκολα λάθη που έκανε», με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στο συγκρότημα των Ιωαννίνων ο Νίκος Μανιατέας.
Για το ίδιο ματς ο αρχηγός, Δήμος Μπουσούνης τόνισε πως η ομάδα του δεν πιέστηκε σε κανένα σημείο, επηρεάστηκε όμως από τον αργό ρυθμό που επιδίωξαν οι αντίπαλοι παίκτες: «Σε κανένα σημείο δεν αισθανθήκαμε πίεση ή άγχος», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες διότι ερχόμασταν από συνεχόμενα (ας πούμε) εύκολα παιχνίδια. Περιμέναμε το Μεσολόγγι να μας ζορίσει λίγο περισσότερο, και με τη ΓΕΜ ήμασταν πάρα πολύ καλοί προηγήθηκε και το ρεπό μας πριν από 2-3 εβδομάδας. Γενικά μας λείπουν τα καλά παιχνίδια!
Επηρεαστήκαμε από τον πάρα πολύ αργό ρυθμό, που επεδίωξαν και οι αντίπαλοί μας με μερικά τρικ. Αλλά τέλος καλό όλα.
Έχουμε πει φέτος να κρατήσουμε την έδρα μας και μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει στο απόλυτο… συνεχίζουμε!»
Θυμίζουμε ότι η «Καλαμάτα ’80» έχει παίξει δυο εξαιρετικά εύκολα ματς κόντρα σε Λαμία και Γιάννενα και ένα μέτριας δυναμικής κόντρα στο Μεσολόγγι, τρία παιχνίδια που ωστόσο δεν είχαν την πίεση και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που θα κρατούσε τον αγωνιστικό ρυθμό των καλαματιανών σε υψηλά επίπεδα, ειδικά τώρα που η συνέχεια επιφυλάσσει δύσκολες αποστολές εντός έδρας με Παλλήνη και Παναχαϊκή, ενώ μεσολαβεί και το βατό αν όχι εύκολο ματς (εκτός έδρας) με τον Ερμή.

Ο …άγρυπνος φροντιστής
Από το κλειστό της Παραλίας  και το ματς της «Κ80» δεν έλειψε ο Νίκος Ζεργιώτης ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ερωτηθείς για την «Καλαμάτα ’80» είπε: «Η «Καλαμάτα ’80» είναι για μένα …αγάπη!», όσο για το ματς είπε: «Ήταν μια πρόβα τζενεράλε για το ντέρμπι της Τετάρτης (σ.σ. αυριανό) με Παναχαϊκή », παρότι έκρινε την παρουσία της ομάδας ως πολλή καλή, δεν μπόρεσε να αναδείξει μόνο έναν MVP «Ο Νίκος Μανιατέας, ο Δήμος Μπουσούνης, ο Βαγγέλης Ντάκουρης… όλοι πήγαν καλά! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω!!!»

Ραντεβού Κυπέλλου αύριο
στο Κλειστό της Παραλίας
Η αναμέτρηση με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας… Ένα ντέρμπι όπως κανένα -απ’ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος - θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουν live αύριο οι φίλοι του βόλεϊ στο κλειστό της παραλίας. Εκεί όπου  στις 7:30 το απόγευμα η Καλαμάτα θα υποδεχθεί
Ο Νίκος Μανιατέας εν όψει του αυριανού ματς Κυπέλλου στάθηκε στον μεγάλο βαθμολογία δυσκολίας και ελπίζει στην παρουσία του κόσμου: «Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με την Παναχαϊκή, η οποία είναι πρωτοπόρος στον όμιλό μας. Είναι παιχνίδι Κυπέλλου, όχι πρωταθλήματος κι ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να μας δει να το ευχαριστηθεί!
Είχαμε παίξει δυο φιλικά με την Παναχαϊκή το καλοκαίρι, αλλά τα φιλικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Αυτό είναι επίσημο… Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας την Τετάρτη και βλέπουμε…»
Από την πλευρά του ο αρχηγός των «λύκων» Δήμος Μπουσούνης φανέρωσε τη διάθεση του ιδίου και των συμπαικτών για πρόκριση…
«Το κύπελλο είναι ένας δεύτερος θεσμός που συμμετέχει η ομάδα μας. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στο κύπελλο φτάνοντας μια ανάσα από το αγωνιστούμε στη φάση των «16», όπου μπαίνουν και οι ομάδες της Α1. Φέτος η κλήρωση μας έφερε νωρίς αντιπάλους με την Παναχαϊκή, μια ομάδα εξαιρετικών δυνατοτήτων! Την έχουμε αντιμετωπίσει σε φιλικά… Βέβαια δεν χρειαζόταν να τους αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε τι είναι!
Είναι ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο Στάθης Ντονάς, ο Γιάννης Λιβαθηνός παιδιά τεράστιας αγωνιστικής αξίας… », με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στην αυριανή αντίπαλο Παναχαϊκή ο leader της ομάδας, Δήμος Μπουσούνης και εν συνεχεία μας διαβεβαίωσε πως το ματς θα είναι απλά… συναρπαστικό: «Θα γίνει ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι… Ένα παιχνίδι πρόκληση για όλα τα παιδιά! Θέλουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην κορυφή της κατηγορίας. Γιατί η Παναχαϊκή στον όμιλό μας είναι και παρόλο που είναι Κύπελλο θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τέτοιες ομάδες.
Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να δει βόλεϊ υψηλού επιπέδου και ελπίζουμε στο τέλος να χαμογελάμε όλοι μαζί για την νίκη – πρόκριση.»
Βαθμός δυσκολίας: Μέγιστος! Σασπένς και θέαμα: Εγγυημένα!!!
Ένα δυνατό νοκ άουτ ντέρμπι, θα γίνει αύριο στις 7:30 το απόγευμα στο κλειστό της Παραλίας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!



Σίσσυ Τριάντου


Κύπελλο Ελλάδος – Α΄ Φάση
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια ΕΟΠΕ:
ΤΡΙΤΗ 9/12/2014
● Γέρακα, 21.45, ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
● N. Φιλαδέλφειας, 21.45, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
● ΔΑΚ Καλαμαριάς, 15.00, ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
● ΔΑΚ Σκύδρας, 21.30, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΠΣΦ ΣΥΚΕΩΝ
● ΕΑΚ Σταυρούπολης, 19.00, ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ - ΜΑΣ ΝΙΚΗ
● N. Mηχανιώνας, 21.30, ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12/2014
● 1ο Γυμνάσιο Κιάτου, 17.30, ΑΡΑΤΟΣ 1893 ΑΟ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ
● Φιλονίδειο Χερσ., 18.00, ΧΕΡΟΝΑΣΙΟΣ ΑΟΧ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
● Παραλίας, 19.30, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣ.2013
● ΕΑΚ Νεάπολης, 21.00, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΧΑΝΘ
● Λύκ. Μελισσίων, 21.30, ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
● EA Πατρών, 21.00, ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΦΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
● Χαλκιοπούλειο, 15.00, ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΣ BV ΑΡΓΩ
● Ρέντη, 22.00, ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΠΕΜΠΤΗ 11/12/2014
● Βενετόκλειο, 21.30, ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ - ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12/2014
● ΔΑΚ Γλυφάδας, 21.30, ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ - ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
*Εντός της ημέρας θα οριστούν και οι αναμετρήσεις:
ΑΕ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ - ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ
ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ - ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου