Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «Κ80» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Γ.Ε.Μ. ΣΠΥΡΟ ΣΠΑΝΟ…

Στόχος του Μεσολογγίου
για φέτος μια θέση στην 5αδα!
Φωτό: Παν. Μουστάκης 

…«Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80» ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Αντίκρισμα στη σπουδαία και καθαρή νίκη με 3-0 σετ επί του Κόροιβου δεν μπόρεσε να δώσει στην Καλαμάτα, επί των δυνατών «Λύκων» του Χρήστου Δημητρακόπουλου, το αξιόμαχο συγκρότημα του Σταματόπουλου.
Η ΓΕ Μεσολογγίου παρουσίασε ένα πραγματικά δυνατό σύνολο με δυναμικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τη ζημιά, δεν είχαν όμως τη διάρκεια και το πάθος που επέδειξαν για μια ακόμη φορά οι παίκτες της τοπικής μας ομάδας.
«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πήραμε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ πήγαμε στον πόντο και δεν ξέρω για ποιο λόγο, η ψυχολογία της ομάδας μας έπεσε. Έλειπε και ο βασικός μας πασαδόρος (σ.σ. ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού» δήλωσε στη «Φ» μετά τον αγώνα ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Σπανός ο οποίος περιέγραψε το καλαματιανό συγκρότημα με καλά λόγια: «Πιστεύω ότι η ομάδα της Καλαμάτας είναι πολλή καλή, θα πάει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος…»
Όσο για το πρωτάθλημα και την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι ομάδες είπε: «Έχουν ξεχωρίσει 7-8 ομάδες είναι στις πάνω θέσεις. Όσο για τις υπόλοιπες, δεν είναι το ίδιο δυνατές…».
Η εικόνα που παρουσίασε το περασμένο Σάββατο η ΓΕ Μεσολογγίου, παρουσία 350-400 καλαματιανών φιλάθλων στο κλειστό της παραλίας, θύμισε ομάδα …5αδας και κάπου εκεί βλέπουν και οι ίδιοι οι Μεσολογγίτες τους εαυτούς τους για φέτος στο :
Οι στόχοι της ΓΕΜ φέτος περιλαμβάνουν …5αδα: «Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις με τον προπονητή μας και αυτό που θέλουμε είναι όσα κάνουμε στην προπόνηση που ξέρουμε ότι είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας, να τα βγάλουμε στο γήπεδο.»
Δεν είναι για μας στόχος για άνοδο. Πάμε για μια καλή θέση και να πάει καλά η χρονιά. Εκεί είναι ο στόχος μας στην 4αδα - 5αδα», είπε στη «Φ» ο έμπειρος πασαδόρος Σπύρος Σπανός.
Φωτό: Παν. Μουστάκης 

Με Πανερυθραϊκό στην έδρα τους παίζουν την προσεχή αγωνιστική οι Μεσολογγίτες και ελπίζουν σε ανάκαμψη!: «Το σημερινό (σ.σ. Σαββάτου με «Καλαμάτα ’80») και το επόμενο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό θα δείξουν που πάμε ακριβώς! Σε ποια θέση δηλαδή θα βρεθούμε. Πιστεύουμε στο γήπεδο μας και με τον βασικό μας πασαδόρος παρόν να πάμε καλά.»
Τράβηγμα στον προσαγωγό ήταν η πρώτη εκτίμηση για τον Ι. Χασάπη που τραυματίστηκε στο τελευταίο σετ του Σαββατιάτικου αγώνα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ με τυλιγμένο χέρι αξίζει να πούμε ότι αγωνιζόταν ο Παναγιώτης Σαλαβασίλης, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς με τον ΑΣ Κόροιβος, επί του οποίου η Γ.Ε.Μ. πέτυχε μεγάλη νίκη.



Σ. Τριάντου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου