Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ …ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σήμερα η προπόνηση επιλογής για
την Μικτή Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.



Προπόνηση επιλογής για την Μικτή ομάδα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην «Τέντα» από τις 4 έως τις 5.30 απόγευμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, η επιλογή θα γίνει στα πλαίσια λειτουργίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Στην προπόνηση θα συμμετέχουν αθλητές γεννημένοι τα έτη 2000-2001-2002 και οι οποίοι θα επιλεγούν από τους προπονητές του κάθε σωματείου από την Καλαμάτα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Μεσσηνίας. Σημειώνεται πως η μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ευθύνη του κάθε σωματείου.

Παραπάνω έξοδα
για τους παραιτηθέντες
Παράλληλα, η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ενημέρωσε πως τα σωματεία που θα δηλώνουν παραίτηση την Παρασκευή θα από αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής θα επιβαρύνονται με τα έξοδα του συγκεκριμένου αγώνα!
Η ανακοίνωση που περιγράφει το σκεπτικό της απόφασης, έχει ως εξής: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σωματεία που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων – Εφήβων και Νεανίδων, δηλώνουν κώλυμα συμμετοχής σε προγραμματισμένους αγώνες, την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ενώ έχουν γίνει από την Κ.Ε.Δ. – Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., οι ορισμοί Διαιτητών και Κριτών.

Επειδή λοιπόν δημιουργείται πρόβλημα ενημέρωσης των σωματείων, σας γνωρίζουμε ότι, με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, όποιο σωματείο δηλώνει ότι παραιτείται από προγραμματισμένο αγώνα, μετά την Πέμπτη, θα επιβαρύνεται με τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα, ανεξάρτητα αν είναι γηπεδούχο ή φιλοξενούμενο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου