Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ

 «Εάν δεν είναι διαφορετική μπορεί να είναι σπίτι της!»

Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


ΤΟ ΜΥΑΛΟ και την αμέριστη προσοχή τους στον επόμενο αντίπαλο στρέφουν στον Ακρίτα, μετά το αρνητικό παιχνίδι της Κυριακής.
Η ήττα από τον Πορφύρα ήρθε φυσιολογικά ήγα τον «λαβωμένο» Ακρίτα, που μπορεί να μετρά απώλεια βαθμών όχι και θέσης, αφού παραμένει στην 6η θέση του πίνακα της βαθμολογίας!
Επόμενος αντίπαλος, ο ΓΣ Πετρούπολης, τον οποίο καλείται να αντιμετωπίσει στην έδρα του και ζητούμενο θα είναι μια νίκη που θα κρατήσει την ομάδα εντός στόχων.
Σε ό,τι αφορά στο Κυριακάτικο ματς, η ομάδα δεν φάνηκε να μπαίνει στο παιχνίδι και η νίκη του Πορφύρα ήρθε φυσιολογικά…
«Φυσιολογικά… ναι! Σίγουρα ο Πορφύρας είναι μια καλή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική», είπε στη «Φ» μετά το ματς της Κυριακής ο κόουτς Βασίλης Ξεροβάσιλας και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του: «Ήλπιζα πως μπορούσε να βγει ένα καλύτερο παιχνίδι από εμάς, παρά τα προβλήματα που είχαμε… αλλά τελικά αποδείξαμε πως δεν ήμασταν σε θέση να παλέψουμε!
Με τα προβλήματα που είχαμε, αλλάξαμε θέσεις σε παίκτριες, π.χ. η Μαρία (σ.σ. Χάσκου) που ήταν τραυματίας δεν μπορούσε να κάνει άλματα και επειδή έχει την εμπειρία και την ξέρει καλά τη θέση του λίμπερο τη βάλαμε εκεί για να μας βοηθήσει και λίγο παραπάνω. Ενώ και η Μποτσάκη που είχε να αγωνιστεί 2-3 εβδομάδες, έκανε προηγουμένως αποθεραπεία.
Είναι σίγουρο ότι οι κοπέλες ήθελαν να παίξουν και να δώσουν το παραπάνω εάν μπορούσαν, κι αυτό φάνηκε. Αλλά όταν ο αντίπαλος είναι σε επίπεδο τέτοιο, είναι δύσκολο να σου επιτρέψει να κάνεις παιχνίδι», είπε και συνέχισε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε να πάει λίγο καλύτερα, να είμαστε λίγο πιο ανταγωνιστικοί, αυτό δεν σημαίνει όμως τίποτε!
Εξάλλου ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα για να το κερδίσουμε. Ήταν μια ομάδα που με τόσα προβλήματα δεν μπορείς να την ανταγωνιστείς στα ίσια!
Πολλές φορές από τις ήττες βγαίνουν και μαθήματα, συμπεράσματα και μπορείς να βγεις πιο δυνατός. Αυτό εξαρτάται και από τους χαρακτήρες και πως θα το διαχειριστούμε μεταξύ μας.»

Προβληματισμός
με Καρακύκλα
Στο κυριακάτικο ματς και ενώ η ομάδα του Ακρίτα έχανε με 2-0 σετ, η Σοφία Καρακύκλα δήλωσε ασθένεια και αποχώρησε, μετά από διαφωνία που είχε στον πάγκο με τον προπονητή της.
Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του τρίτου και τελευταίου σετ του παιχνιδιού, η παίκτρια θέλησε να αποχωρήσει και κατόπιν προτροπής του κόουτς δήλωσε ασθένεια στον διαιτητή προκειμένου να πάρει άδεια και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
Για το συγκεκριμένο θέμα ο κόουτς κ. Ξεροβάσιλας στάθηκε στη διαφορά φιλοσοφίας που φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα επικοινωνίας και συνεργασίας. Η άποψη που εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ήταν σαφής με την πρόθεση του αρκετά ξεκάθαρη:
«Η Σοφία είναι μια σειρά διαδικασιών που δεν θέλω να σχολιάσω!… Απλώς να πω ότι η νοοτροπία σε κάποια πράγματα πρέπει να είναι τελείως διαφορετική.»
Στο γεγονός ότι και στο παρελθόν η συγκεκριμένη παίκτρια είχε βρεθεί εκτός ομάδας, δεν θέλησε να σταθεί και να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο ο κ. Ξεροβάσιλας μίλησε για παρόν και εξήγησε: «Δεν ξέρω τι έκανε στο παρελθόν ξέρω τι κάνει τώρα εδώ…
Εγώ τουλάχιστον, όσον αφορά κάποια θέματα, θεωρώ ότι πρέπει να είναι διαφορετική. Αν είναι διαφορετική μπορεί να είναι στην ομάδα, εάν δεν είναι διαφορετική μπορεί να είναι σπίτι της!». Ο νοών νοείτω…

Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου