Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Έτοιμος για την Κυπαρισσία ο Ολυμπιακός Καλαμάτας!

ΕΚΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΤΖΗΣΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΑΛΙΑΣ

ΜΙΑ από τις ομάδες που φέτος έχουν δείξει κατά διαστήματα εξαιρετικά δείγματα είναι ο Ολυμπιακός Καλαμάτας. Με τον νεαρό και ταλαντούχο προπονητή Γιώργο Πολυμενέα στο τιμόνι και ανανεωμένη διοίκηση οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε περίοδο αναπροσαρμογής και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματά τους.
Στην Α΄ τοπική έχουν πετύχει ορισμένες εντυπωσιακές νίκες, έχουν όμως γνωρίσει και απρόβλεπτες ήττες. Σε κάθε ματς δημιουργούν ευκαιρίες βάσει του επιθετικού τους προσανατολισμού και όταν σκοράρουν …παίρνουν «φωτιά».
Κάτι ανάλογο έγινε την περασμένη αγωνιστική με τον Αστέρα Αρφαρών, όπως μαρτυρά το τελικό 4-0.
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονταν από 3 σερί αρνητικά αποτελέσματα, όπου σκόραραν μόλις 1 τέρμα και δέχθηκαν 3, αλλά στο ματς του περασμένου Σαββάτου …ξέσπασαν!
Ο Γιώργος Πολυμενέας δηλώνει επ’ αυτού: «Η ομάδα μας αυτή τη φορά μετουσίωσε τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα ματς που δώσαμε. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.»

Δεν υπολογίζεται
ο Χρήστος Αριτζής
Σημερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, στον επαναληπτικό της ήττας με 1-0 που γνώρισε στον πρώτο αγώνα.
Ο Πολυμενέας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Αριτζή που θα απουσιάσει, όπως επίσης και στον Τάκη Παπαδέα που θα επιστρέψει στον 2ο γύρο μετά την 2η υποτροπή που υπέστη στον προσαγωγό.
Ο Νίκος Τσαναλίας παραμένει αμφίβολος και σήμερα θα κριθεί το αν θα πάρει φανέλα βασικού. Απόντων των Αριτζή – Παπαδέα, φανέλα βασικού θα πάρει ο ταλαντούχος Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.
Η Κυπαρισσία είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος, καθώς βρίσκεται στην 2η θέση της Α΄ τοπικής. Για την σημερινή αντίπαλο, αλλά και το παιχνίδι ο Πολυμενέας δήλωσε στην «Φ»: «Θα κατέβουμε για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Η Κυπαρισσία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Μεσσηνίας, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε. Θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε».
Όσο για το αν ο Ολυμπιακός κοιτά …πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κύπελλο, ο νεαρός τεχνικός σημείωσε: «Κοιτάμε πρώτα να περάσουμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας για όλη τη σεζόν είναι να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή και να προωθήσουμε κάποια νεαρά παιδιά. Δεν αγχωνόμαστε για το Κύπελλο, αλλά αφού φτάσαμε ως εδώ γιατί να μην προσπαθήσουμε για την πρόκριση;»


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου