Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Σπύρος Αποστολόπουλος: «Μεγάλο πλεονέκτημα για μας ο κόσμος»

Φωτό: Παν. Μουστάκης
ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΙΑΔΑ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» ΜΕΤΑ ΤΟ 3-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΕΜ
● Ο ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ «Κ80» ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗ 5ΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

ΘΕΣΗ βασικού στα τρία από τα τέσσερα σετ του αγώνα που έγινε το περασμένο Σάββατο παρουσία 350-400 φιλάθλων του βόλεϊ με αντίπαλο τη ΓΕΜ, είχε ο ικανότατος πασαδόρος Σπύρος Αποστολόπουλος.
Το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη δυναμική και αξιόμαχη -παρά τα προβλήματά της - ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου δικαίωσε την προσπάθεια που γίνεται φέτος στο καλαματιανό συγκρότημα, φανερώνοντας πως η «Καλαμάτα ’80» ήρθε για να …μείνει ή να ανέβει!
Όπως και σε άλλους, έτσι και σε αυτό τον αγώνα, ο 34χρονος πετοσφαιριστής έβαλε το δικό του λιθαράκι ώστε να τελειώσει με τον ιδανικό τρόπο για την «Κ80», παρότι όπως επισήμανε στη «Φ» η ομάδα του εδώ και 15μέρες αντιμετώπισε δυσκολίες στην προετοιμασία της. Από τη μια το γήπεδο (σ.σ. στέγαστρο) που λόγω βροχών είχε εισροή νερών ελλοχεύοντας έτσι τον κίνδυνο πτώσεων κι από την άλλη η απουσία επίσημου αγώνα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε το προγραμματισμένο της ρεπό, παραλίγο να επηρεάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό.
«Ουσιαστικά ερχόμασταν από ένα διάστημα 15 ημερών προβλημάτων. Είχαμε το πρόβλημα με το γήπεδο, που με τις βροχές δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική ρεπό δεν μπορέσαμε να παίξουμε. Πιο πριν είχαμε εύκολο παιχνίδι με τη Φθία, το οποίο δεν μας βοήθησε εμάς καθώς είχαμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό που κόπηκε και το οποίο φάνηκε στο πρώτο σετ. Αλλά η ομάδα είχε δουλέψει και δόξα το Θεό, σηκώσαμε το κεφάλι, δεν μας πήρε από κάτω και ευτυχώς όλα πήγαν καλά για μας και τον κόσμο που μας στήριξε!».
Ο Σπύρος Αποστολόπουλος δεν έκρυψε την εκτίμησή του για την ομάδα του Μεσολογγίου για την οποία φαίνεται προβλέπει μια θέση μεταξύ των πέντε υψηλότερων-βαθμολογικά –ομάδων. «Το Μεσολόγγι είναι παρά πολύ καλή ομάδα. Είναι από τις ομάδες εκείνες που διεκδικούν να είναι κάπου ψηλά στο πρωτάθλημα, μες την 5αδα…»

Θέληση, πάθος, καρδιά και κόσμος
Φωτό: Παν. Μουστάκης
Αυτό όμως που μοιάζει να κάνει την ομάδα των «λύκων» να ξεχωρίζει όλο και περισσότερο είναι η θέληση, το πάθος και η καρδιά που επιδεικνύουν όλοι οι αθλητές της, κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Στοιχεία που σε συνδυασμό με τον πραγματικά αξιέπαινο και προπαντός παρόν στην κερκίδα φίλαθλο κόσμο της, προσφέρουν μια δυναμική όπως καμία άλλη.
«Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, που είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας, είναι και ο στόχος μας άλλωστε. Να παίζουμε καλό βόλεϊ και να το ευχαριστιόμαστε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο πασαδόρος της ομάδας.
Άλλωστε και τα δυο προηγούμενα χρόνια, ένας από τους στόχους που είχαν τεθεί εξ αρχής από διοίκηση και αθλητές, ήταν η επιστροφή του κόσμου στο κλειστό της παραλίας.
Ένας στόχος που φαίνεται να επιτυγχάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο. Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της «Καλαμάτα ’80» και η παρουσία του στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας έχει, πολλές φορές, αποτελέσει την κινητήρια δύναμη του Σπύρου Αποστολόπουλου και των συμπαικτών του, τόσο με την μεγάλη προσέλευση του όσο και με τον ενθουσιασμό και την αγάπη που δείχνει για την ομάδα και το άθλημα του βόλεϊ.

Ματς ορόσημο ή όχι;
Εάν το νικηφόρο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη ΓΕΜ ήταν για τη «Καλαμάτα ’80» ορόσημο μένει να το δούμε. Διότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και οι διεκδικητικές και φαβορί της φετινής Α2 (Β΄ Ομίλου) έπονται… «Εμείς, αφού κάναμε μια καλή νίκη σήμερα (σ.σ. Σάββατο με ΓΕΜ) πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι κάτω.. Κάθε βδομάδα στόχος είναι η νίκη, είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος ο αντίπαλος μας», είπε ο Σπύρος Αποστολόπουλος και συνέχισε: «Όταν θα έρθουν και τα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια, τους διεκδικητές του τίτλου, όπως έχουν δηλώσει, τότε θα δούμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε!»
Τέλος, για τις ομάδες φαβορί είχε να πει τα εξής: «…Παλλήνη, Ερυθραία, Παναχαϊκή… είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, θέλει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε προβλήματα, η διοίκηση είναι κοντά μας και αυτό είναι επίσης σημαντικό».

Με τον ουραγό ΑΓΣ Ιωαννίνων
Επόμενος αντίπαλος των «λύκων» είναι ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία λόγω του ρεπό του.
Στα χαρτιά το παιχνίδι δεν φαντάζει και ιδιαίτερα δύσκολο, αφού τα Ιωάννινα δεν έχουν ευτυχήσει ακόμη σε νίκη και παραμένουν βαθμολογικά στο μηδέν.
Αυτό όμως που σε κάθε άθλημα δεν πρέπει ποτέ να κάνεις είναι να υποτιμήσεις έναν αντίπαλο. Διότι τέτοια αντιμετώπιση σε τέτοια παιχνίδια συνήθως κάνουν τη ζημιά! Η προετοιμασία συνεχίζεται. Προς ώρας μοναδικοί απόντες είναι οι συνήθεις απόντες Γιατράκος και Μπλάουελ.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Σαραβελάκης και Κτενάς. Το ματς θα γίνει το Σάββατο 6 του μηνός, στο κλειστό της παραλίας, στις 6 μ.μ.

Φωτό: Παν. Μουστάκης
Αποτελέσματα – 7η αγωνιστική
ΑΟ Παλλήνης - ΑΠΣ Φθία       3-0
(25-17, 25-13, 25-9)
Παναχαϊκή - ΑΠΣ Πήγασος      3-1
(25-13, 25-27, 25-16, 25-15)
ΑΟ «Καλαμάτα ’80» - ΓΕ Μεσολόγγι         3-1
(21-25, 25-23, 25-12, 25-18)
ΑΣΠ Ερμής - ΑΕΠ Ολυμπιάς   2-3
(25-17, 18-25, 22-25, 25-23, 14-16)
ΑΣ Κόροιβος - ΑΣ Πανερυθραϊκός   0-3
(16-25, 15-25, 18-25)
Ρεπό: ΑΓΣΙ Ιωαννίνων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναχαϊκή        21-4   20
2. Α.Ο. Παλλήνης 20-6   18
3. «Καλαμάτα ’80»         15-5   15
4. Πανερυθραϊκός 15-6   13
5. ΓΕ Μεσολογγίου        13-9   11
6. Πήγασος  11-11 9
-. Ολυμπιάδα Πατρών    11-11 9
8. Κόροιβος Αμαλιάδας 7-17   5
9. Φθία Λαμίας     5-16   3
10. Ερμής Πατρών         6-21   2
11. ΑΓΣ Ιωαννίνων        1-18   0

ΕΠΟΜΕΝΗ (8η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 6/12/2014
● Κλειστό Ολυμπιάδας, ώρα 19.00: ΑΕΠ Ολυμπιάς - Παναχαϊκή Πετοσ. 2013
(Πετούσης-Μπακλέσης)
● «Χαλκιοπούλειο», ώρα 18.00: ΑΠΣ Φθία - ΑΣΠ Ερμής
(Παπαγεωργίου Αχ.-Σακελλάρης)
● Κλειστό Καλαμάτας, ώρα 18.00: ΑΟ «Καλαμάτα ’80»- ΑΓΣ Ιωαννίνων
(Σαραβελάκης-Κτενάς)
● Μετς Α΄, ώρα 18.00: ΑΠΣ Πήγασος - ΑΣ Κόροιβος
(Μόσχος-Σταρίδας)
● ΔΑΚ Μεσολογγίου, ώρα 18.00: ΓΕ Μεσολογγίου - ΑΣ Πανερυθραϊκός
(Γκόλφης-Σπυρόπουλος)

Σ. Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου