Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΑΡΓΟΣ!

Ο Δημητριάδης «πυροβολεί»…
η «Μαύρη Θύελλα» επικρατεί!!!

«ΠΑΤΗΣΕ» και πάλι κορυφή η «Μαύρη Θύελλα»! Μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο επί του Παναργειακό, η καλαματιανή ομάδα νίκησε τον Αστέρα Μαγούλας εκτός έδρας με σκόρερ και πάλι τον Δημητριάδη και πλέον βρίσκεται στην 1η θέση του 3ου ομίλου μαζί με το Άργος.
Στο γήπεδο παρευρέθησαν περισσότεροι από 100 φίλοι της «Καλαμάτας» για να στηρίξουν την ομάδα τους, δίνοντας τεράστια ώθηση στους παίκτες του Νίκου Κουρμπανά.
Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι μόνο ήρεμα δεν κύλησε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το παιχνίδι στα πρώτα ήταν μοιρασμένο σε κατοχή και ευκαιρίες, ωστόσο στο 37΄ ο Μαρτίνος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για κράτημα αντιπάλου στην αντεπίθεση, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο!
Παρ’ όλα αυτά, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου,
όμως στην επανάληψη ο φορμαρισμένος Δημητριάδης φρόντισε να δείξει και πάλι την κλάση του! Με το 3ο τέρμα του σε δυο αγώνες έβαλε μπροστά την «Μαύρη Θύελλα» στο 50΄. Λίγα λεπτά αργότερα πυροδοτήθηκαν εντάσεις στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, με αφορμή απόφαση του ρέφερι Γκάμαρη, όμως ευτυχώς το συμβάν έληξε μετά από λίγα λεπτά.
Οι γηπεδούχοι έμειναν και αυτοί με 10 παίκτες στο 80΄ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα για χέρι του αρχηγού της Μαγούλας, Μουρούτσου.
Παρά την πίεση του Αστέρα το σκορ δεν άλλαξε και η «Μαύρη Θύελλα» πέτυχε μια μεγάλη νίκη.

Γκολ – φάσεις
5΄ σουτ του Νιφορόπουλου από δύσκολη θέση στα δεξιά της περιοχής, άουτ η μπάλα
11΄ σουτ του Επισκοπάκη, αρκετά άουτ η μπάλα
25΄ φάουλ του Καλαντζή από αριστερά, ο Ζάρκος παίρνει την κεφαλιά σε καλή θέση αλλά αστοχεί
30΄ απευθείας φάουλ του Καλαντζή, εύκολα ο Ζώτος
50΄ ο Τσάτσος εκτελεί το φάουλ, ο Δημητριάδης στην «καρδιά» της άμυνας της Μαγούλας πιάνει μια δύσκολη γυριστή κεφαλιά και σκοράρει για το 1-0
70΄ ωραία προσπάθεια του Τσακώνη που μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και πλασάρει προ του Πάππου, όμως ο «μελανόλευκος» πορτιέρο βγαίνει νικητής!
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 27΄ Μαρτίνος, 30΄ Χριστοφιλέας – 60΄ Κλήμης, 64΄ Μουρούτσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 37΄ Μαρτίνος (2η κίτρινη), 80΄ Μουρούτσος (2η κίτρινη)
● Διαιτησία: Α. Γκάμαρης, Μ. Λιαμπότης, Κ. Δεληθοδωρής
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζώντος, Στίλα, Τσαγκάρης, Δημόπουλος, Τσούπρος, Ανδριανόπουλος, Επιτροπάκης, Κλήμης (67΄ Τσακώνης), Μπεχλής (80΄ Τσαπάρας), Βασιλείου, Μουρούτσος

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Πάππος, Νιφορόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος, Μαρτίνος, Σκάρος, Ζάρκος (53΄ Κουντάνης), Τσάτσος (85΄ Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Καλαντζής, Δημητριάδης (80΄ Γεωργακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου