Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ TOY ΠΣΑΤ



Για τη γιορτή των κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού

ΛΟΥΗΣ ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ TOP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή από τους επαγγελματίες Αθλητικούς δημοσιογράφους-μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, ομάδων, προπονητών και αθλητών-τριών με αναπηρία, που διοργανώνει για 61η συνεχή χρονιά.
Στην εφετινή ψηφοφορία πήραν μέρος 481 Αθλητικοί Συντάκτες και τα αποτελέσματα για τους 3 πρώτους ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου (19:00), στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της NOVA, με παρουσιαστές τους συναδέλφους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη.

Οι «δικοί» μας Λούης Τσάτουμας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος στους «top» της χρόνιας που πέρασε, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, σύμφωνα με τα οποία οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή, είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Ηλιάδης Ηλίας (Τζούντο), Καραγκούνης Γιώργος (Ποδόσφαιρο), Κοσμίδης Λευτέρης (Γυμναστική).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Βουγιούκα Βάσω (Ξιφασκία), Νικολαΐδου Κατερίνα  (Κωπηλασία), Στεφανίδη Κατερίνα (Στίβος).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Εθνική Ομάδα Ποδόσφαιρου Ανδρών, Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων Γυναικών, Κολύμβηση Openwater.
Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Γέμελος Νίκος (Κολύμβηση), Μορφέσης Γιώργος (Πόλο), Σάντος Φερνάντο (Ποδόσφαιρο).
Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Κωστάκης Ιωάννης (Κολύμβηση), Μάμαλος Παύλος (Άρση βαρών σε πάγκο), Ταμπαξής Χρήστος (Κολύμβηση).
Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Λιάγκου Ανθή (Στίβος), Σμαραγδή Στυλιανή (Στίβος), Σταματούλα Μαρία (Στίβος).

Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Διπλό Ανδρών Τένις με Αμαξίδιο, Εθνική Γυναικών Γκόλμπολ, Ομαδικό R4 Σκοποβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου