Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Φεύγει ο αρχηγός Σωτήρης Κριτσωτάκης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που θα φορά – για φέτος έστω - το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού Καλαμάτας θα είναι για τον Σωτήρη Κριτσωτάκη το αυριανό ματς με την Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης.
Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης κατόπιν συζήτησης με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μπούχαλη, μετά το ματς αύριο θα παραλάβει το δελτίο του με άγνωστο ακόμη προορισμό…
Ο ικανός μέσος ποδοσφαιριστής όπως και στο παρελθόν έτσι και φέτος έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις από διάφορες ομάδες της Α΄ και Α1 Κατηγορίας, με αρκετές εκ των οποίων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις. Αν και αξίζει να τονίσουμε πως μια εξ αυτών (ομάδα Α1 Κατηγορίας) και στο παρελθόν του είχε προτείνει συνεργασία -ακόμη και πέρυσι- φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη του και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη!
Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού τα 4 τελευταία χρόνια δίνοντας αίμα και ψυχή! Συνολικά στον ΠΑΟ αγωνίζεται πέντε χρόνια, απουσίασε μονάχα για 6 μήνες πριν από δυο περίπου χρόνια όταν πήγε δανεικός στο Φαραί. Πριν από τον ΠΑΟ, ήταν για δυο χρόνια στον Πατίστα και ακολούθησε η συμμετοχή του στην Ασπίς Βενεράτου (Α΄ Κατηγορία) στην Κρήτη, όπου στη συνέχεια μεταπήδησε στο Ρωμανό με την φανέλα του οποίου κατέκτησε κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα μεταπηδώντας από Β΄ σε Α΄ Τοπικό και μετά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Παίκτης με αξία και συνέπεια με τη στόφα αρχηγού.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου