Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ «ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ»



Η ερμηνεύτρια Γεωργία Δήμου 

έρχεται για να μας …κατακτήσει!

Ο φωτογραφικός φακός της «Φ» εντόπισε την Γεωργία στο καφέ «Bodega» στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σε στιγμές χαλάρωσης…
ΜΙΑ φρέσκια παρουσία, μια ερμηνεύτρια που συνδυάζει το ταλέντο και την ομορφιά, η Γεωργία Δήμου έρχεται από σήμερα στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» για να ανεβάσει τη διασκέδαση… στο κόκκινο!
Μια ερμηνεύτρια που επέλεξαν να συνεργαστούν ο καταξιωμένος δημιουργός Μιχάλης Νικολούδης και ο τραγουδιστής και συνθέτης Γιάννης Ιερεμίας και το αποτέλεσμα ήταν απλά απολαυστικό…
Μας έχει συστηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις μέσω ενός προσωπικού album «Καρέτα – Καρέτα» σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Γιώργου Παυριανού όπου περιλαμβάνεται και η επανεκτέλεση του γνωστού άσματος της Πίτσας Παπαδοπούλου «Κάθομαι και περιμένω», καθώς και δυο cd Single ένα το 2006 με τίτλο: «Η αγάπη σου μιλάει» και ένα ακόμη το 2014 με τίτλο «Φύγε μακριά».
Η σκηνική της παρουσία και το σημαντικότερο η πλούσια και μελωδική φωνή της έχουν κερδίσει το κοινό και χαίρουν της αποδοχής καταξιωμένων ερμηνευτών, στιχουργών και συνθετών. Η Γεωργία Δήμου έχει σταθεί στο πλευρό πολλών Ελλήνων καλλιτεχνών όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Πάνος Κιάμος, Νότης Σφακιανάκης, Γιώργος Τσαλίκης, Αγγελική Ηλιάδη, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Καλίδης και Μαριάντα Πιερίδη… με επιτυχημένες συνεργασίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Με ερμηνείες που μας παραπέμπουν στις καλές εποχές του Ελληνικού τραγουδιού, όπου η μελωδία και η καλλιφωνία είναι αναπόσπαστα κομμάτια για τη δημιουργία ενός ποιοτικού λαϊκού τραγουδιού, η Γεωργία Δήμου ήρθε για να μας …κατακτήσει!
Συνοδοιπόροι της Γεωργίας Δήμου στο μουσικό ταξίδι στην πόλη μας θα είναι οι Γιάννης Αποστολίδης, Ηλιάνα Ηλία, Ιωάννα Χριστοπούλου, Παναγιώτης Μπουραντώνης.


Σ. Τριάντου

«ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ»
Τηλέφωνο κρατήσεων: 697 406 3536
Νικολάου πλαστήρα 32
Δυτική Παραλία Καλαμάτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου