Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2!!!

Πάση θυσία νίκη θέλει σήμερα
ο Ακρίτας που υποδέχεται την ΕΑΠ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ Ε.Σ.ΠΕ.Π. ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο ΤΙΤΛΟΣ και η άνοδος στην Α2 Εθνική βόλεϊ ανδρών θα κριθεί στις 3 νίκες και η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για τον Ακρίτα Καλαμάτας, που αύριο θα υποδεχθεί την ΕΑ Πατρών στον πρώτο, μεταξύ τους, τελικό των play off της Ε.Σ.ΠΕ.Π.
Το «τρένο» του Κώστα Κουτράκη και των συμπαικτών του μέχρι στιγμής δεν έχει φρενάρει και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την Α2 Εθνική Ανδρών, ελπίζοντας να πετύχει την άνοδο.
Θυμίζουμε πως η νίκη πρωτιάς για την Καλαματιανή ομάδας επετεύχθη μέσα στην Ναύπακτο με 0-3 σετ (18-25, 14-25, 23-25 ) και στην α΄ φάση των play off με 3-1 σετ επί του Απόλλωνα Πάτρας.
Θυμίζουμε πως ο Ακρίτας κέρδισε στην έδρα του Απόλλωνα Πατρών με 3-1 στο πρώτο ματς των φετινών φιναλίστ και περίμενε ακολουθίας τον αντίπαλό του, τον νικητή δηλαδή του έτερου αγώνα της Α΄ φάσης ανάμεσα στην ΕΑ Πατρών και τον ΑΟ Αιγιαλέων. Το Αίγιο πήρε το πρώτο ματς 3-1 σετ στην Πάτρα και η ΕΑΠ το δεύτερο ματς στο Αίγιο με 3-0 για να σφραγίσει το εισιτήριο στον τελικό με 3-0 σετ στην έδρα της λίγες ημέρες αργότερα!
Έτσι στους τελικούς των ανδρών που ξεκινούν σήμερα ο Ακρίτας έχοντας πλεονέκτημα έδρας (χάρη στην πρωτιά του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) υποδέχεται την ΕΑ Πατρών στο κλειστό της παραλίας στις 7 μ.μ.
Η άνοδος έρχεται στις τρεις νίκες και τα δυο επόμενα ματς έχουν προγραμματιστεί για την 1η Απριλίου στην Πάτρα  (19:00) και τις 4 Απριλίου στην Καλαμάτα.
Αγωνιστικά η ομάδα δεν θα έχει τον Μάνο Ξενάκη στο ρόστερ ενώ αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή είναι ο κεντρικός Λεωνίδας Μπελογιαννέας, που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο χέρι.

Καμία απάντηση
από την Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Την άρνηση της Ε.Σ.ΠΕ.Π. να δώσει την έκθεση του επεισοδιακού αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που έγινε τον Φεβρουάριο στην Πάτρα ανάμεσα στην ΕΑΠ και τον Ακρίτα, όταν υπήρξε ένταση από την κερκίδα αλλά και εντός του τερέν και είχαν αποβληθεί Ρουμελιώτης (ΕΑΠ) και Μητρόπουλος (Ακρίτα), έλαβε χθες η καλαματιανή ομάδα.
«Σημερινή ενημέρωση απ τους αρμόδιους της Ε.Σ.ΠΕ.Π για το αίτημα που τους έχουμε στείλει σχετικά με τα επεισόδια στην Πάτρα, είναι ότι Γυμνασίαρχος και διαιτητές δεν δίνουν την έκθεση για τα γεγονότα στον συγκεκριμένο αγώνα. Τράπουλα σημαδεμένη στο 100%» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Το καλαματιανό ελπίζει σε απάντηση στο αίτημά της για τιμωρία το δυνατόν συντομότερο καθώς έτσι θεωρεί πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη: «Ζητάμε απάντηση και τιμωρία πριν τα ματς του τελικού, όχι μετά ή σε …257 χρόνια!!!», δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Φ» ο κ. Κουτράκης.
Με δεδομένο δε πως το κλίμα είναι ήδη …ηλεκτρισμένο ο κόουτς της καλαματιανής ομάδας Κώστας Κουτράκης επισημαίνει πως κάθε αρμόδιος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του: «Το αν συμβεί το οτιδήποτε στο ματς εδώ ή στην Πάτρα, ευθύνη για τα γεγονότα θα έχουν ο Χλιός σαν γυμνασίαρχος του τότε αγώνα, ο Μπακλέσης σαν Α΄ διαιτητής και ο Σπυρόπουλος σαν Β΄ διαιτητής. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι!!!»…


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου