Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

EΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ

Μπάσιμο με το δεξί στο 2015
για το αθλητικό σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. 

● 2ος ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SB (45') O ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΓΙΟΣ
● 3ος ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ S1 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΡΩΤΟΣ σταθμός η Ζαχάρω για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος Scramble Enduro, όπου 69 συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο!
Το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. στο αρκετά δύσκολο αμμώδη τερέν εκπροσώπησαν τέσσερις αναβάτες, κατακτώντας μάλιστα αρκετές νικητήριες θέσεις.
● Νικητής στην κατηγορία Expert ήταν ο Δημήτρης Κοντολέτας ενώ τη 2η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Τρίγκας. Την τριάδα των μεταλλίων συμπληρώνει ο Κυριάκος Κοττής.
● Μεγάλες  μάχες έγιναν στην κατηγορία S1 (250 κυβικά), όπου έξι αναβάτες αγωνίστηκαν «σώμα με σώμα». Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κοντά σε χρόνους με αρκετές εναλλαγές θέσεων.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Βλάσης Κόρκας, στη 2η θέση κατετάγη ο Δημήτρης Ντούνης και ο «δικός» μας Ανδρέας Θεοδώρου τερμάτισε 3ος, ο οποίος να σημειωθεί πως είχε κακή εκκίνηση και παρόλα αυτά κατόρθωσε μετά την μία ώρα αγώνα, να ανέβει στο βάθρο με καλύτερο χρόνο 6'50''!
Στην ίδια κατηγορία (S1) την παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα Scramble έκανε ο Γιώργος Σαραντόπουλος (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.), όπου ωστόσο τερμάτισε 14ος εγκαταλείποντας τον αγώνα μισό γύρο πριν το τέλος…

Επιστροφή στην ενεργό δράση
για τον Κώστα Καλοχαιρέτα

Στην κατηγορία S2 (450 κυβικά), «έτρεξε» ο Κώστας Καλοχαιρέτας (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.) μετά από 6 ολόκληρα χρόνια απουσίας!
Ο Καλοχαιρέτας επιστρέφοντας στην ενεργό δράση με τον αγώνα αυτό κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση με καλύτερο χρόνο στα 7'18''. Να σημειωθεί πως μια λάθος εκτίμηση του κόστισε αρκετά καθώς τον άφησε από καύσιμα!
● Στην κατηγορία SB (45') o Αθανάσιος Μούγιος (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.) τερμάτισε 2ος δείχνοντας πως φέτος έχει την δυναμική και τη θέληση για ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα.
● Τέλος, στην κατηγορία SSenior, οι λεγόμενοι «βετεράνοι», μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος, στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Γεώργιος Μπούσδας και στην 3η θέση ο Νικόλαος Τσάνας.
Ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου 2015 στη Σπάρτη. Εκεί το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. πρόκειται να λάβει μέρος συνολικά με έξι αναβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου