Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «PANTAGYM»

Πανελλήνιος Πρωταθλητής στη Χαλκίδα
ο Ανδρέας Κολλινιάτης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Πρωταθλητής στέφθηκε στη Χαλκίδα ο Ανδρέας Κολλινιάτης και προστέθηκε κι αυτός στη λίστα των πρωταθλητών ως ένας ακόμα Πανελλήνιος Πρωταθλητής του Ταεκβοντό «Pantagym»!
«Συγχαρητήρια στο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Ταεκβοντό του «Pantagym» Ανδρέα Κολλινιάτη για την προσωπική του επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγει στην Χαλκίδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Ο Ανδρέας στέφτηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής αποδεικνύοντας  για ακόμα μια φορά τις ικανότητες του όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως εν ενεργεία αθλητής. Την  τεχνική του κατάρτιση επιμελήθηκε ο προπονητής της Ένωσης Νοτίου Πελοποννήσου και Βαλκανιονίκης Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος και τη φυσική του κατάρτιση ο συνεργάτης του και προπονητής, Πανταζέλος Κωνσταντίνος.

Η ομάδα του Ταεκβοντό του «Pantagym» υπόσχετε πολλές ακόμα διακρίσεις για τους Κυπαρισσιώτες Αθλητές.», αναφέρει η ανακοίνωση του Ταεκβοντό «Pantagym» που μπορεί να μετρά μόλις 5 μήνες λειτουργίας, κατάφερε ωστόσο να φέρει πέντε Πανελληνιονίκες από το Πρωτάθλημα της Χαλκίδας αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου