Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ «ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΓΑΠΗΣ»!

Εννέα ημέρες κοινωνικής
προσφοράς στο «Reaction Gym»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΕΚΑ λεπτά φτάνουν… Δέκα λεπτά για τα πιο ανταποδοτικά σας χιλιόμετρα, διότι κάθε χιλιόμετρο ισούται με ένα ευρώ! Πως γίνεται αυτό; Με τα ανταποδοτικά χιλιόμετρα στον «Διάδρομο Αγάπης» του «Reaction Gym» που από σήμερα και μέχρι τις 10 Απριλίου προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν να αφιερώσουν δέκα μόλις λεπτά για τους άπορους Μεσσήνιους φοιτητές.
Η εταιρία Re Action ΕΠΕ υπηρεσίες εκγύμνασης σας καλεί να τρέξετε τα πιο …ανταποδοτικά σας χιλιόμετρα, σε ένα δωρεάν δεκάλεπτο αφιερωμένο όχι μόνο σε εσάς αλλά και στην ενίσχυση του Ταμείου Απόρων Φοιτητών Μεσσηνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.
Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν εν όψει καλοκαιριού να κάψετε έξτρα θερμίδες και συνάμα αισθανθείτε υπερήφανοι καθώς θα προσφέρεται στους νέους και άπορους Μεσσήνιους φοιτητές μια χείρα βοηθείας σε μια από τις βασικότερες ανάγκες τους: τη σπουδή και τη μάθηση!
Μέλη και μη μέλη του γυμναστηρίου θα έχουν την ευκαιρία, δίχως καμία επιβάρυνση, για δέκα λεπτά να τρέξουν στους διαδρόμους αγάπης και να προσφέρουν χιλιόμετρα και ευρώ! Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί από το γυμναστήριο «Reaction» στο Ταμείο Απόρων Φοιτητών Μεσσηνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.
«Πρωτοβουλίες
παράδειγμα προς μίμηση»
Εκ του Ιδρύματος Απόρων Φοιτητών Μεσσηνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, το παρόν έδωσε ο ταμίας, Ιωάννης Μπουγάς «Εκ μέρους του Δ.Σ. και του Σεβασμιότατου προέδρου αυτού, μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου ευχαριστούμε το γυμναστήριο «Reaction» γι’ αυτή την επαινετή πρωτοβουλία, για το «Διάδρομο Αγάπης» τα λεγόμενα ανταποδοτικά χιλιόμετρα. Τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα περιέλθουν στο Ταμείο Αρωγής των απόρων φοιτητών, ένα ταμείο που την τελευταία 5ετία χορηγεί υποτροφίες σε απόρους Μεσσηνίους φοιτητές. Το ποσό το οποίο διατίθεται κάθε χρόνο είναι 100 χιλιάδες ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι 40 υπότροφοι.
Τέτοιες πρωτοβουλίες όπως του γυμναστηρίου «Reaction» είναι επαινετές και δίνουν θάρρος και κουράγιο στο Δ.Σ. να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια σε καιρούς κρίσεις έτσι ώστε οι πτωχοί φοιτητές, αυτά τα παιδιά που σπουδάζουν σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο να μπορέσουν να έρθουν στη Μεσσηνία ως σημαντικοί επιστήμονες» επισημαίνοντας κλείνοντας πως πρωτοβουλίες όπως αυτή θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.
«Θα χρηματοδοτήσουμε
το κάθε χιλιόμετρο»
Ο εκ μελών του Δ.Σ. και γυμναστών του γυμναστηρίου «Reaction», Θεόδωρος Βασιλόπουλος δήλωσε: «Από αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινάμε τον «Διάδρομο Αγάπης», θα διαρκέσει εννέα ημέρες (1 με 10 Απριλίου) πρόκειται για μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάμε. Είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο και αφορά μέλη και μη μέλη του γυμναστηρίου. Γι’ αυτό σας καλούμε όλους στο «σπίτι» μας γιατί εκτός από τον υγιή αθλητισμό που προσφέρουμε καθημερινά μας ενδιαφέρει και η υγιής κοινωνική συμπεριφορά.
Ευχαριστούμε όλα τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν αυτή την προσπάθειά μας που είναι τόσο σημαντική, γιατί όλου έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και στη μάθηση.
Ως γυμναστήριο θα χρηματοδοτήσουμε το κάθε χιλιόμετρο, καθώς και οι επιχειρήσεις που μας στηρίζουν.
Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο καθώς όσα περισσότερα χιλιόμετρα μαζέψουμε τόσα περισσότερα θα είναι τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν στο Ταμείο Αρωγής Απόρων Φοιτητών Μεσσηνίας»
● Η γυμνάστρια Μαρία Χρονοπούλου κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την σπουδαία αυτή φιλανθρωπική προσπάθεια προσφέροντας «…ένα ευρώ το χιλιόμετρο. Δέκα λεπτά στο διάδρομο το κάθε άτομο.» όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν τους «Διαδρόμους Αγάπης» του «Reaction» δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στην οδό Ακρίτα και Κοραή καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί.
«Θέλουμε να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο είτε είναι είτε δεν είναι μέλη του γυμναστηρίου να συμμετέχουν σε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουμε γιατί είναι μια κίνηση αγάπης προς τους άπορους φοιτητές για να δώσουμε τα φώτα σε παιδιά να τελειώσουν τις σπουδές τους που δεν μπορούν οικονομικά να ανταπεξέλθουν. Είναι πολύ σημαντικό κι όποιος θέλει και μπορεί να ενισχύσει οικονομικά και διαφορετικά, είναι ευπρόσδεκτος…» είπε η κα Χρονοπούλου.
Κουπόνια προσφοράς
Για όσους αδυνατούν να τρέξουν, υπάρχει και η δυνατότητα προσφοράς μέσω κουπονιών τα οποία θα διατίθενται από τη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου «Reaction».
Οι εγκαταστάσεις του «Reaction Gym» βρίσκονται στην οδό Ακρίτα & Κοραή. Η προγραμματισμένη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου.
Την προσπάθεια στηρίζουν επίσης οι επιχειρήσεις: Σούπερ Μάρκετ Αφοί Μουργή, Μεσσηνιακό Θεραπευτήριο «Λητώ», Saradaki Vouli, Εδεσματοπωλείο «Κάρδαμο» και Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων Ηλίας Κ. Τσάκωνας.


Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου