Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Μπαράζ ανακοινώσεων
από τους «νερατζούρι»



Στην προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού και στην σκέψη όλες οι κινήσεις να έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος του μηνός, όπως γράφαμε σε ρεπορτάζ της «Φ» προ τριημέρου, επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Δ.Σ. με μπαράζ ανανεώσεων.
Η αρχή, όπως αναμενόταν έγινε με το τεχνικό τιμ. Μιχάλης Παυλάκης και Σωτήρης Δημάκης έδωσαν ξανά τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας, και του χρόνου θα ηγηθούν και πάλι της πάγιας προσπάθειας για άνετη παραμονή, καλό ποδόσφαιρο, από κει και πέρα ό,τι άλλο προκύψει (δεδομένου πως οι στόχοι δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει) θα είναι καλοδεχούμενο!
Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, πρώτος που είπε ξανά το «ναι» στους «νερατζούρι» ήταν ο Γιάννης Μητσέας για να ακολουθούσουν οι Γιώργος Μάρης, Βασίλης Βεργόπουλος, Αργύρης Κωστόπουλος, οι δυο αρχηγοί Θάνος Θεοδωρόπουλος και Θεόδωρος Δασκαλάκης, ο Μάριος Βουρνάς και ο Νώντας Καστριτσέας
Φυσικά έπεται και συνέχεια…
Η ανακοίνωση για το τεχνικό τιμ, αλλά και όσων ακολούθησαν και αφορούν στις ανανεώσεις των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών:
1. «Ο Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά (2015-2016) με το τεχνικό τιμ της ομάδος μας (ΔΗΜΑΚΗ ΣΩΤΗΡΗ και ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ)»
2. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΗΤΣΕΑ ΙΩΑΝΝΗ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.»
3. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.»
4. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.»
5. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΓΥΡΗ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.»
6. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΘΑΝΟ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.»

7. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.»
8. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΒΟΥΡΝΑ ΜΑΡΙΟ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016».
9. «Η διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΝΩΝΤΑ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου