Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΤΟ 3ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID 2015

Οι «παλαίμαχοι» του ΝΟΚ κατέλαβαν την
4η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες στα Φιλιατρά
 ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ PORTO RIO ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕ ΔΥΟ ομάδες έλαβε μέρος στο 3ο Ομαδικό Τουρνουά Rapid 2015, της ΕΣΣΠΕΠ στα Φιλιατρά, με διοργανωτή τον Σκακιστικό Σύλλογο Φιλιατρών, το σκακιστικό τμήμα του Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», την Κυριακή 21 Ιουνίου.
Το τουρνουά έγινε με επιτυχία στο οποίο στόχος των ομάδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ήταν η καλύτερη προπόνηση των νεαρών αθλητών τους. Όσο για την ομάδα των «παλαίμαχων» που έλαβε μέρος στους αγώνες κατέλαβε τη 4η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες.


Συνολικά συμμετείχαν 13 ομάδες από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στον όμορφο χώρο του Φουρναράκειου.
Με την Α’ ομάδα του ΝΟΚ αγωνίστηκαν οι: Μουτζούρης Μανώλης, Παπαδόπουλος Σπύρος, Σωφρονάς Ανδρέας και Μπακής Απόλλων.
Με τη Β’ ομάδα αγωνίστηκαν οι: Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος, Λιάκος Χρήστος, Κεχαγιάς Κωνσταντίνος, Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος.
Με την Γ’ ομάδα αγωνίστηκαν οι: Διαμαντέας Πέτρος, Λαμπρόπουλος Βαγγέλης, Κινόπουλος Αργύρης και Καλογεράκος Σταμάτης.
Οι υπεύθυνοι καθώς και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαριστούν και συγχαίρουν τους διοργανωτές για την εξαιρετική φιλοξενία τους και την άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Με το βλέμμαστραμμένο στο Porto Rio!

Το μυαλό τους στραμμένο στο Porto Rio της Πάτρας έχουν οι σκακιστές του ΝΟΚ «Ο Ποσειδών», όπου στις 3-8 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ετοιμάζονται με σειρά προπονήσεων για την συμμετοχή τους στο Porto Rio και δηλώνουν πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποίησουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας και βέβαια για την παραμονή τους στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Η έφορος του σκακιστικού τμήματος ο αρχηγός της ομάδας καθώς και οι αθλητές ευχαριστούν θερμά τον κ. Στάθη Καρέλια (Εταιρεία Καρέλια Α.Ε.) για την ευγενική του χορηγία.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου