Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ “ELITE”

Ο Ακρίτας έγινε …28αρης και
το γιόρτασε με μια Oscar βραδιά!

ΛΑΜΠΡΗ η γιορτή των 28χρονων του Ακρίτα Καλαμάτας, που εν μέσω Ολυμπιονικών, διεθνών αθλητριών, διακεκριμένων προπονητών, δικών του παιδιών και πολλών φίλων τα χαμόγελα και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Στη βραδιά, την παρουσία της οποίας έκανε ο εκ Μεσσηνίας καταγόμενος δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης, πρώτη σπουδαία προσκεκλημένη ήταν η ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη που έκανε και την επίσημη ανακοίνωση δημιουργίας του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ακρίτα, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη νέα χρονιά. Παράλληλα με την ευκαιρία της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από το Εργαστήριο Ολυμπισμού της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας πως ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας θα γίνει στην πόλη μας φέτος, στις 23 Ιουνίου.
Προσκλήθηκαν και βραβεύθηκαν για την συνολική προσφορά τους στον χώρο της πετοσφαίρισης και του αθλητισμού οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας του 1990 Μαρία Κωστοπούλου και Λία Μήτση, ο προπονητής Γιάννης Νικολάκης και η διεθνής αθλήτρια Εύα Χάνταβα.
Επίσης βραβεύθηκε ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας.
Συγκινητική στιγμή η απονομή πλακέτας στον θανόντα γιατρό της ομάδας, Χρήστο Καπερνόπουλο. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του, Χάρης.
Τιμήθηκε επίσης η πρώτη γυναικεία ομάδα που δημιούργησε ο σύλλογος το 1987, ενώ βραβεύθηκαν επίσης οι παίκτριες που ξεκίνησαν από την ομάδα και στην πορεία κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν. Πρόκειται για τις Ουρανία Γκούζου, Μαρία Χάσκου, Ξένια Σαρρή, Νίκη Βυθούλκα, Νατάσα Ραμούνδου, Νάνσυ Πανταζοπούλου, Γωγώ Δεδούση, Ελενα Δεδούση, Μάγια Νιάρχου, Πιέρρα Δέδε, Δήμητρα Δημητρακοπούλου και Μαρία Λιανού.
Ως πολυτιμότερες παίκτριες της χρονιάς αναδείχθηκαν οι Μαρία Χάσκου και Νάνσυ Πανταζοπούλου. Από τη φετινή γυναικεία ομάδα τιμήθηκε επίσης η νεαρή αθλήτρια και μαθήτρια Σοφία Καρακύκλα. Επίσης τιμήθηκαν οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας Παγκορασίδων με τα …Όσκαρ!
Τιμές και πλακέτες εδόθησαν βεβαίως και σε αθλητές του ανδρικού τμήματος και δη στον προπονητή Κώστα Κουτράκη και τους αθλητές Παναγιώτη Κακούρο και Γιάννη Πράττη που ήσαν οι πρωτεργάτες για την ίδρυση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Ακρίτα.

Επίσης τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π Κώστας Βλάσσης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ντίνα Νικολάκου. Τις απονομές μεταξύ άλλων έκαναν ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Νίκος Μπασακίδης και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Αντωνία Μπούζα.
Φυσικά, οι διοργανωτές δεν αμέλησαν να αναφερθούν στο καλοκαιρινό camp του συλλόγου που ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου με πολλές αθλητικές και διασκεδαστικές δράσεις για τα μικρά παιδιά στο "Elite City Resort"









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου