Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Στο κυνήγι νέας συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ

ΑΡΝΗΤΙΚΗ, όπως άλλωστε αναμενόταν ήταν η απάντηση της Super League προς τον ΟΠΑΠ σε ό,τι αφορά την επιχορήγηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με ποσό που αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα από τα οποία τα 11 εκατομμύρια θα διατίθεντο για διαφήμιση στη φανέλα και τα υπόλοιπα 6 εκατ. ευρώ για χορηγία.
Στο χθεσινό Δ.Σ της Super League ελήφθη ομόφωνα η απόφαση για την απόρριψη της προσφοράς και παράλληλα η δημιουργία επιτροπής η οποία θα κληθεί να διαπραγματευτεί από την αρχή με τον ΟΠΑΠ στο κυνήγι νέας συμφωνίας!
Κατά τα άλλα, στο Δ.Σ της διοργανώτριας αποφασίστηκε να καλυφθεί από την ΕΠΟ το κόστος για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που ανέρχονται στις 70 χιλιάδες ευρώ! Ενώ συμφώνησαν να τεθεί θέμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να αναλάβει η Super League τη διαχείριση του. Αποφασίστηκε, τέλος, πως η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 22 Αυγούστου, με το πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου και τον δεύτερο να ξεκινά στις 2 Ιανουαρίου και να ολοκληρώνεται στις 17 Απριλίου. Σε ό,τι αφορά στα play off, αυτά πρόκειται να διεξαχθούν το διάστημα 4 με 22 Μάιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου