Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΙΜΗΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ ΔΗΜ. ΣΚΑΡΤΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΦΡ. ΚΩΤΣΑΚΗ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δευτεραθλητές οι «λύκοι» στο
final four Παμπαίδων Πελοποννήσου!

 ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ

ΣΕ ΕΝΑ συναρπαστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου οι Παμπαίδες της «Καλαμάτας ’80» κέρδισαν τον τίτλο της δεύτερης καλύτερης ομάδας στο Final Four Παμπαίδων Πελοποννήσου της ΕΣΠΕΠ.
Κερδίζοντας την πρόκριση στον τελικό χάρη στη νίκη της στα ημιτελικά της  Κυριακής επί της ΕΑΠ με 3-1 σετ, η «Καλαμάτα ’80» βρέθηκε στον τελικό αντιμέτωπη με την αρκετά δυνατή Ολυμπιάδα, που στα ημιτελικά επικράτησε με 3-0 του Παμβοχαϊκού.
Προχθές το απόγευμα στο «Γ. Τριαντάφυλλος» οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σε έναν υψηλού επίπεδου αγώνα, με την Ολυμπιάδα να κερδίζει στις λεπτομέρειες με 3-1 (25-16,19-25, 23-25,23-25) τους Παμπαίδες του Χρήστου Δημητρακόπουλου, που αποχώρησαν «αργυροί» όχι όμως απόλυτα χαμένοι… Διότι η δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά στον καλαματιανό σύλλογο, τους οδήγησε στις 4 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου και για φέτος τουλάχιστον, αρκούνται στη δεύτερη θέση.
Σε αυτή τη μεθοδική και σωστή δουλειά που γίνεται μπορεί να αποδώσει κανείς και ορισμένους ακόμη «καρπούς» που απόλαυσαν στο κλειστό γυμναστήριο στο Βραχάτι οι καλαματιανοί, αποκομίζοντας τους τιμητικούς τίτλους του καλύτερου πασαδόρου με τον Δημήτρη Σκαρτσίλη και καλύτερου ακραίου με τον διεθνή Φροίξο Κωτσάκη.
Για την ιστορία στον Μικρό Τελικό όπου αναμετρήθηκαν ΕΑΠ και Παμβοχαϊκός, οι Πατρινοί κέρδισαν με 3-0 σετ και κατέλαβαν την τρίτη θέση.
Να πούμε ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών και την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, η ΕΣΠΕΠ διοργάνωσε με επιτυχία το final four παμπαίδων Πελοποννήσου με την βοήθεια του συλλόγου του Παμβοχαϊκού και φυσικά του οικοδεσπότη Δήμου Βέλου, το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, με την συμμετοχή του  Παμβοχαικού, Ολυμπιάδας, ΕΑΠ και της δικής μας «Καλαμάτας ’80».
Στο Βραχάτι το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Κώστας Βλάσσης, ενώ την αποστολή των λύκων συνόδευσε ο αρχηγός της μεγάλης ομάδας της «Καλαμάτας ’80», ο πασαδόρος Δήμος Μπουσούνης, μαζί βεβαίως με τον προπονητή Χρήστο Δημητρακόπουλο.

● Διαιτητές: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος, Σημειωτής: Παπακυριακοπούλου.
Τα σετ 25-16,19-25, 23-25,23-25.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Γερ. Σταύρος): Ράπτης, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Τίμπιλης, Αβράμης, Πουλίδας, Γαλάνης Άγγελος, Κανελλόπουλος, Χριστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γαλάνης Χαράλαμπος, Πομώνης.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» (Δημητρακόπουλος): Φρ. Κωτσάκης, Δημ. Σκαρτσίλης, Γρ. Σκαρτίλης, Αλεξ. Μαργέλης, Σπ. Χαδρινός και Α. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Ν. Βλάσσης και Χρ. Βλάσσης, Αρ. Σαμπάτης, Στρ. Τζανετέας.



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου