Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αποχαιρετά τον Ξεροβάσιλα
καλωσορίζει τον Μυτσκίδη! 

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Μυτσκίδης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Ακρίτα Καλαμάτας, με τον σύλλογο να αποχαιρετά τον Βασίλη Ξεροβάσιλα μετά από μια σεζόν συνεργασίας στο πρωτάθλημα της Α2 όπου και φέτος θα εκπροσωπήσει την πόλη μας ο καλαματιανός σύλλογος, να αναχωρεί για Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Όσο για το νέο προπονητή, έχει πλούσιο βιογραφικό με εμπειρία τόσο ως παίκτης (πασαδόρος) όσο και ως προπονητής σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, το Παγκράτι, η Αργυρούπολη, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και η Κηφισιά.


● Η ανακοίνωση του Ακρίτα αφορά τόσο στην πρόσληψη του Μπάμπη Μυτσκίδη όσο και την αποχώρηση του Βασίλη Ξεροβάσιλα:
««Η διοίκηση του Α.Ο. Ακρίτα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή κ. Βασίλη Ξεροβάσιλα για την εξαίρετη συνεργασία που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην επιστροφή του στην Αθήνα, λέγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ταυτόχρονα καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ακρίτα τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, έναν καταξιωμένο προπονητή στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας σε μεγάλες ομάδες όπως ΑΕΚ, Κηφισιά, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Παγκράτι.
Ο Μπαμπής, με τη σύζυγό του Μαρίνα, διατηρεί ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, το agrikies country retreat, και έχουν δυο παιδιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου