Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Για την ένταξη του Βασίλη Παπαγεωργίου
στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού

O AO ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ έχει καταγράψει μια μεγάλη ιστορία στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο καθώς από τις τάξεις του έχουν περάσει και αναδειχθεί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στην ποδοσφαιρική οικογένεια όλης της Μεσσηνία, έτσι και φέτος πολλοί πιτσιρικάδες θα αφήσουν την πόλη τους προκειμένου να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.
Σίγουρα, όλοι μας, δεν ξεχνάμε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Μιχάλη Μπαστακό, τον Αντώνη Σταθόπουλο, τον Γιάννη Σεντεμέντε, τον Βαγγέλη Χελά, τον Γιάννη Μακρή και άλλους. Από τον ΑΟΚ θυμόμαστε τον Τσαρπόπουλο, Ψημένο, Κύζιλη και άλλους.
Η μεγάλη επιτυχία του ΑΟΚ φέτος ακούει στο όνομα του νεαρού Βασίλη Παπαγεωργίου, που σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό στην ομάδα Κ19 για να ξεκινήσει μια μεγάλη καριέρα.
Τον συναντήσαμε σήμερα (σ.σ. χθες) σε μια παρεούλα και στην κουβέντα που εξελισσόταν δήλωσε ικανοποιημένος που θα κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο στη ζωή του: Το ποδόσφαιρο. Μάλιστα καθημερινά με βάση πρόγραμμα των ακαδημιών Κ19 πραγματοποιεί προπονήσεις ώστε να αναχωρήσει για την Αθήνα προς τα μέσα Ιουλίου. Οι γονείς του, άνθρωποι του μόχθου, ξέρουμε ότι αισθάνονται περήφανοι για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Ο νεαρός «αστέρας» σας αποκαλύπτω πως αντάλλαξε θερμό χαιρετισμό με τον πρώην προπονητή του ΑΟΚ, Αλέξη Μαντζούνη κι εκτιμούμε πως η δουλειά που έκανε φέτος έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούν νέα ταλέντα.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου