Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενίσχυση στην περιφέρεια με τον Φώντα Φουρναράκο!

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

ΣΕ ΜΙΑ μεταγραφή και μια ανανέωση προέβησαν χθες οι παράγοντες της ομάδας μπάσκετ του Ευκλή Καλαμάτας.
Η ομάδα έδωσε τα χέρια με τον Φώντα Φουρναράκο κι ενισχύει δυνατά την περιφέρειά της. Ο Φουρναράκος πέρυσι αγωνιζόταν στην Καλαμάτα ’80» και στο Α΄ Τοπικό της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας επίσης στην Α΄ κατηγορία Ανδρών.
Ο έμπειρος guard έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μετρά πολυάριθμες παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών και η εμπειρία του αναμένεται σημαντικού ατού και ενδυνάμωση του καλαματιανού συγκροτήματος που νέα σεζόν αισιοδοξεί σε θετική παρουσία στο εν λόγω πρωτάθλημα.
Στα θετικά, είναι επίσης η παραμονή του βασικού πρωταγωνιστή της περσινής επιτυχημένης χρονιάς που οδήγησε τον Ευκλή στην ποθητή άνοδο στην Α΄ Μεσσηνίας. Ο λόγος για τον Αλέξη Αγγελόπουλο. Ο βασικός playmaker του Ευκλή αποτέλεσε πέρυσι έναν εκ των πρωταγωνιστών στην προσπάθεια και επίτευξη της ανόδου και η παραμονή του στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο δημιουργεί όχι απλά αίσθηση σταθερότητας αλλά και  αισιοδοξίας!
Στα μεταγραφικά η ομάδα στοχεύει σε δυο ακόμη μεταγραφές. Δυο κινήσεις που εντός των ημερών αναμένεται να έχουν τελειώσει και αφορούν σε έναν ψηλό κι ένα τριάρι!

Παράλληλα έμφαση δίδεται στις ακαδημίες όπου λειτουργούν από φέτος παιδικό και εφηβικό τμήμα και τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στα θετικά και η παρουσία του προπονητή της ομάδας, Ηλία Στακιά στο Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2015», το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης το διήμερο 3-4 Ιουλίου. Η παρουσία του εκεί ενισχύει τις γνώσεις του και κατά συνέπεια την καλύτερη την μεθοδικότερο προσφορά γνώσεων στα νεότερα παιδιά που απαρτίζουν τις ακαδημίες του Ευκλή.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου