Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο
με τον Παυλή στη θέση του Κορογώνα

ΝΤΟΜΙΝΟ εξελίξεων επέφερε η αποχώρηση του Θοδωρή Γιαννακόπουλου από την «Καλαμάτα ’80» με προορισμό τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, τόσο για τους «λύκους» όσο και τον Άτλα!
Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος ήταν μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού τιμ της «Κ80» και προπονητής των γυναικών - φέτος υποβιβάστηκαν από την Α2 Εθνική- και πλέον έχει στα χέρια του τις τύχες του καλαματιανού «τριφυλλιού». Τη θέση του Γιαννακόπουλου στο τιμ της «Κ80» θα πάρει ο κόουτς του Άτλαντα Αλέξης Κορογώνας και τη θέση του τελευταίου αναλαμβάνει ο περσινός συνεργάτης του Κορογώνα, Αντώνης Παυλής!
Συνεργάτης του Παυλή θα είναι ο Κώστας Σαρρής.
Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, ήδη έχουν επιβεβαιώσει την παραμονή τους οι Δελφάκης, Σαρρής, Παναγιωτόπουλος, Λυδιώτης, Μάλαμας και Νικολόπουλος, ενώ οι παράγοντες της ομάδας κινούνται ήδη στον μεταγραφικό τομέα!
Ανακοινώνοντας μάλιστα την πρώτη τους κίνηση με την προσθήκη στο δυναμικό του Άτλαντα, του Βασίλη Ζάγουρα από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Παράλληλα στα σκαριά είναι δυο ακόμη μεταγραφές, ενός playmaker και ενός δυνατού guard.
Μεταγραφικός στόχος είναι και ο 30χρονος Ζυγουράκης (θέση 1), από τον ΠΑΟ, που πριν από δυο χρόνια και για τρία συναπτά έτη αγωνιζόταν στον Άτλαντα.
Μέσα στις ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις για τον Άτλα που και τη νέα σεζόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου