Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πρεμιέρα στις 22 -23 Αυγούστου με
Χώρα – Ηρακλή και Αίαντα – Εράνη

 
ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ μπήκαν χθες τα 32 συμμετέχοντα σωματεία στο Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στους αγώνες του οποίου η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, Α΄ και Α1΄τοπικών Κατηγοριών και προαιρετική για τα σωματεία Β΄ και Γ΄ Τοπικής Κατηγορίας. Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής και Α΄ Τοπικής Κατηγορίας εισέρχονται στους αγώνες στη Β΄ Φάση.
Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του Κυπέλλου διεξάγονται σε 5 φάσεις και τον τελικό. Η πρεμιέρα γίνεται με τους αγώνες της Α΄ Φάσης το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου.
Οι φάσεις του Κυπέλλου
Α΄ ΦΑΣΗ: 22-23/08/2015 Μονοί αγώνες στην έδρα της ομάδας μικρότερης κατηγορίας ή χαμηλότερης βαθμολογικής θέσης εάν πρόκειται για ομάδες της ίδιας κατηγορίας.
Β΄ ΦΑΣΗ: 29-30/08/2015 Ομάδες 32: Θα γίνουν 16 μονοί αγώνες. Γηπεδούχος η ομάδα με μονή αρίθμηση στον  πίνακα που θα προκύψει κατά την κλήρωση.
Γ΄ ΦΑΣΗ: 05-06/09/2015 Ομάδες 16: Θα γίνουν 8 μονοί αγώνες όπως ακριβώς στη Β΄ Φάση
Δ΄ ΦΑΣΗ: 07/10/2015 Ομάδες 8: Θα γίνουν 4 μονοί αγώνες, όπως ακριβώς στη Γ΄ Φάση.
Ε΄ ΦΑΣΗ- Ημιτελικοί: Ομάδες 4: Θα γίνουν 2 διπλοί αγώνες. Γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα η ομάδα με μονή αρίθμηση.  Ημερομηνίες: 1ος αγώνας 11/11/ 2015
2ος αγώνας 09/12/ 2015
ΤΕΛΙΚΟΣ: Θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στον Κορδία στις 9 Μαρτίου 2016 ή στις 2 Μαΐου 2016 (σε περίπτωση που ζητηθεί από την ΕΠΟ νωρίτερα ο Κυπελλούχος).
Όλοι οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα.

Α΄ ΦΑΣΗ

Στην κληρωτίδα της Α΄ Φάσης εισήλθαν οι εξής ομάδες Α1 και Β΄ Κατηγορίας: Εράνη Φιλιατρών, Ασπρόχωμα, Κορώνη, Αίαντας, Ομόνοια, Μεθώνη, Ηρακλής Νέος Άρις, Κεραυνός Καλαμάτας, Απόλλων Πεταλιδίου, Παπαφλέσσας Χώρας, Χανδριναϊκός, ΑΕ Αβίας, Αναγέννηση Παραλίας, Θύελλα Χαρακοπιού, Ολυμπιακός Ανάληψης, Ακαδημία Πάμισου.
Αγώνες Α΄ Φάσης:
Αγώνας 1. Χώρα – Ηρακλής
Αγώνας 2. Αίαντας – Εράνη Φιλιατρών
* γηπεδούχες είναι οι ομάδες χαμηλότερης βαθμολογικής θέσης

Β΄ ΦΑΣΗ

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι ομάδες Γ΄ Εθνικής και Α΄ Κατηγορίας: Π.Σ. «Καλαμάτα», Κυπαρισσία, Πάμισος, Τέλος Άγρας, Απόλλωνας, Τσικλητήρας Πύλου, Μεσσηνιακός, Ολυμπιακός, Ανδρούσα, Δώριο, Διαβολίτσι, Σπερχογεία, Εθνικός Μελιγαλά, Αστέρας Αρφαρών, Πανθουριακός, Μιλτιάδης, Φαραί.
Αγώνες Β΄ Φάσης
Ολυμπιακός - Χανδριναϊκός
Φαραί – Ομόνοια
Κυπαρισσία – Πεταλίδι
Πάμισος Μεσσήνης - Νέος Άρις
Δώριο - Κεραυνός Καλαμάτας
Τέλος Άγρας – Νικητής Χώρα- Ηρακλή
Αστέρας Αρφαρών - Ακρίτας Κορώνης
Πανθουριακός – Ολυμπιακός Ανάληψης
Τσικλητήρας Πύλου- ΑΕ Αβίας
Μιλτιάδης – Αναγέννηση Παραλίας
Μεσσηνιακός – Μεθώνη
Εθνικός Μελιγαλά – Νικητής Αίαντα – Εράνη
Ανδρούσα - Θύελλα Χαρακοπιού
Σπερχογεία – Ακαδημία Πάμισου
Π.Σ. «Η Καλαμάτα» - Ασπρόχωμα
Απόλλωνας - Διαβολίτσι

* γηπεδούχες είναι οι ομάδες με μονό αριθμό, όπως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου