Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Νέο ξεκίνημα εν όψει Γ΄ Εθνικής 

ΑΠΑΝΤΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ «ΠΡΩΤΗ»

ΠΡΟΧΘΕΣ το απόγευμα οι Σπαρτιάτες είχαν την πρώτη τους προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης που φέτος αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Η πρώτη αυτή συνάντηση του νέου προπονητή Γιάννη Νάνου και του συνεργάτη του Αργύρη Τσώνη με τους παίκτες της ομάδας, παλιούς και νέους, είχε περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας και «αναγνωριστικό» σκοπό!
Η προπόνηση ήταν ανοικτή στο κοινό καθώς οι διοικούντες του Σ.Γ.Σ. θεώρησαν πως η παρουσία του κοινού στην «πρώτη» προπόνηση θα έδινε δύναμη σε αθλητές και προπονητές στην δύσκολη προσπάθεια που καλούνται να κάνουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Θυμίζουμε ότι φέτος στην ομάδα μετεγγράφηκαν οι Γιάννης Βούλγαρης από την «Καλαμάτα ’80» (θέση 5, γεν. 1984, ύψος 2.05), Χρήστος Δόρλης από τον Ίκαρο Καλλιθέας (θέση 1, γεν. 1997, ύψος 1.84), Σωτήρης Παπαδάκος από ΑΓΟΝ Γυθείου (θέσεις: 2-3, γεν. 1986, ύψος 1.89), Νίκος Παυλίδης από τον Λακωνικό (θέσεις: 2-3, γεν. 1994, ύψος 1.88) και Γρηγόρης Τζατζα από τον Αρκαδικό (θέσεις: 2-3, γεν. 1993, ύψος 1.98).
Όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα οι διοικούντες βρίσκονται σε επαφές με περισσότερους ακόμη αθλητές προκειμένου να ενισχυθεί κι άλλο το ρόστερ και πιθανόν μέχρι τέλος του μήνα να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, μιας και η ομάδα έχει δικαίωμα σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της ΕΟΚ να αποκτήσει δυο ακόμη παίκτες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Στον αντίποδα, από την ομάδα αποχώρησαν οι Νίκος Μαμαλάκης και Χάρης Κοντός, που πλέον κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα.
Στα αγωνιστικά, προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του Γιώργου Κάτσαρη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού στο γόνατο. Ο Κάτσαρης θα ακολουθήσει γι’ αρχή ειδικό πρόγραμμα.

Θετική η ανταπόκριση
του κόσμου στα διαρκείας

Εν τω μεταξύ σε κυκλοφορία βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες η νέα κάρτα μέλους-διαρκείας που αφορά στην ελεύθερη είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια του Σπαρτιατικού και κοστίζει 40 ευρώ, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι αρκετά καλή.

Κεντρικά σημεία προμήθειας των καρτών διαρκείας: Retro Music Bar (κεντρική πλατεία Σπάρτης), Καταστήματα Γιάνναρη – Terminal (Κων. Παλαιολόγου 14) καθώς και από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου