Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

Στα «μελανόλευκα» ο πρώην μεσοεπιθετικός
της Κόλον Σάντα Φε Φράνκο Τορεζάνι

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ βρέθηκε σήμερα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Κόλον Σάντα Φε, Φράνκο Τορεζάνι και ενσωματώθηκε με την «μελανόλευκη»…
Ο Τορεζάνι έχει ξαναβρεθεί στη χώρα μας για λογαριασμό της Ζακύνθου και του Ορφέα Ελευθερούπολης και φέτος έχοντας συμφωνήσει με την διοίκηση Ράλλη θα φορέσει τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και άπαντες προσμένουν ο εξαιρετικός αυτός παίκτης να πάρει τα ηνία της μεσοεπιθετικής γραμμής!
Η ομάδα δεν σταματά την ενίσχυσή της εδώ, αφού βλέψεις υπάρχουν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη και πιο συγκεκριμένα ενός στόπερ.
Εν τω μεταξύ έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και 48ώρες πως η ομάδα μετακομίζει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, το οποίο θα δηλώσει ως έδρα της για τους αγώνες πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση: «Επετεύχθη συμφωνία για φιλοξενία της Π.Σ. Η Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για την πραγματοποίηση των αγώνων πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.»
Επόμενο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για αύριο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με την «Καλαμάτα» να αντιμετωπίζει την ομάδα νέων του Παναιτωλικού στις 6 μ.μ. Μάλιστα, στην αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας αναμένεται να μετέχουν και όσοι παίκτες της ανδρικής ομάδας έχουν μείνει εκτός πλάνων για το Δευτεριάτικο ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Καλαμάτα θα γίνει στο Διαβολίτσι ενώ ακολουθεί το άλλο Σάββατο (29/8) παίζουν το πρώτο ματς για το Κύπελλο (Β΄ Φάση) με Ασπρόχωμα. Ακολουθούν ένα ακόμη φιλικό εκτός έδρας, η Καλαμάτα θα μεταβεί στη Ζάκυνθο για να κοντραριστεί με την παλιά ομάδα του Κώστα Κλάδη και την επόμενη Τετάρτη (2/9) θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Καλαμάτας. Ένα ακόμη φιλικό εντός έδρας έχει κλειστεί εκείνη την εβδομάδα, το τελευταίο εκτός απροόπτου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου