Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Με επίδειξη καράτε του Παμμεσσηνιακού ΑΣ
η αυλαία της 3ης κατασκηνωτικής περιόδου 

ΣΗΜΕΡΑ στις 7:30 το απόγευμα θα πέσει η αυλαία της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου στην κατασκήνωση της «Χρυσής Άμμου» που βρίσκεται στην παραλία της Ανάληψης.
Την εκδήλωση καράτε θα ανοίξει για μια ακόμη χρονιά ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος και θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολλά δρώμενα προεξέχοντος αυτού της αυτοάμυνας, με μπροστάρη τον προπονητή του Παμμεσσηνιακού Ιωάννη Μπούρα, που έφερε το άθλημα του Καράτε κοντά στα παιδιά τις ημέρες που βρέθηκαν στην κατασκήνωση και με την παρουσία του προέδρου της διαιτησίας  στην Νότια Ελλάδα και μέλους της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε, Ευθύμιο  Μπούρα.  Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και σ’ αυτήν την περίοδο οι μικροί κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες που συμμετείχαν με μεγάλο ζήλο στα μαθήματα αυτοάμυνας κι ετοιμάζονται για την επίδειξη που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις όμορφες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.
Στην εκδήλωση αυτή που θα λάβει χώρα με αφορμή την τελετή λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου θα συμμετάσχουν οι κατασκηνωτές αλλά και επίλεκτη ομάδα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ.  από την Καλαμάτα και τα Κρεμμύδια.
Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει και παρουσίαση καλλιτεχνικών δρωμένων  από τους κατασκηνωτές της «Χρυσής Άμμου».

Μια νέα σεζόν ξεκινά
την 1η Σεπτεμβρίου

Από την άλλη μεριά αυλαία έριξε ο Παμμεσσηνιακός στα μαθήματα για την εφετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποιώντας εξετάσεις για μαύρες ζώνες. Στη Μαύρη ζώνη προήχθησαν 7 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου και τα γραφεία του Παμμεσσηνιακού θα παραμείνουν κλειστά έως τις 31 Αυγούστου 2015.
Όμως, από την Τρίτη 1η Σεπτέμβρη θα ανοίξουν τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο), έτοιμα να υποδεχθούν παλιά και νέα μέλη για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου ή στο τηλέφωνο 27210 20640, από τις 5 το απόγευμα, έως τις 11 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου