Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ

Στον Λεβαδειακό ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου! 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα κι ένα μεγάλο άλμα για την καριέρα του έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Πράσινων Πουλιών Δημήτρης Παπαθεοδώρου που παίρνει …τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μετακομίζει στον Λεβαδειακό.
Ο 16χρονος μπάκ και χαφ ποδοσφαιριστής με τη βοήθεια των προπονητών του Πάνου Πολίμου και Αντώνη Μαυρέα κατάφερε να κάνει γερά και σταθερά βήματα, αποκτώντας σωστή ποδοσφαιρική νοοτροπία και αντίληψη και αποτελεί καθώς αποδεικνύεται και από τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λεβαδειακού αθλητής με παρόν και μέλλον.
Η ανακοίνωση του συλλόγου των Πράσινων Πουλιών επισημοποιεί το γεγονός και «ξεπροβοδίζει» τον νεαρό αθλητή με ευχές για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον:
«Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής και επίσημα ανακοινώνουμε την μεταγραφή ακόμα ενός ποδοσφαιριστή μας και ακόμα μια επιτυχία της ομάδας μας και των προπονητών μας.
Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου στην ομάδα του Λεβαδειακού που αγωνίζεται στην Super League.
Είναι γεν. 1999 και ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 6 ετών στην Ακαδημία μας. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπάκ και χαφ κάνοντας μια πετυχημένη φετινή σαιζόν και πετυχαίνοντας 4 γκολ. Το ενδιαφέρον είχαν δείξει και άλλες ομάδες της Super League, όμως σε συνεργασία με τους προπονητές του Πολίμος Πάνος και Αντώνης Μαυρέας επέλεξαν την ομάδα του Λεβαδειακού.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα του πορεία και να είναι πάντα γερός. Καλή επιτυχία Τζίμη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου