Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση
του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Σουληνάρι

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ εκτέλεσης του έργου συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 369.000,00 € «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου» υπέγραψαν προ διημέρου ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτριος Καφαντάρης και ο εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας «ΤΕΧΝΟΓΑΙΑ Ο.Ε», Βασίλειος Παρλατζάς.
«Με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες του πολίτη, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών», σημείωσε κατά την υπογραφή ο κ. Καφαντάρης.
Το έργο θα πραγματοποιηθεί με εγκεκριμένη πίστωση προερχόμενη από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..
Η τεχνική έκθεση προβλέπει την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, τον φωτισμό αυτού και τη βελτίωση των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην τοπική κοινότητα Σουληναρίου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να διαμορφωθούν οι απαραίτητες κλίσεις για την κατασκευή αποστραγγιστικού αγωγού απορροής των ομβρίων, ενώ ο τεχνητός χλοοτάπητας που θα τοποθετηθεί θα είναι τελευταίας γενιάς, αποτελούμενος από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι. Επιπρόσθετα, θα τοποθετηθούν τέσσερις πυλώνες φωτισμού ύψους 15 μέτρων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, ενώ προβλέπονται και εργασίες συντήρησης στο υφιστάμενο κτίριο αποδυτηρίων με τη διαμόρφωση του χώρου εισόδου.
Η έναρξη επισκευής και συντήρησης του συγκεκριμένου τμήματος, είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς το γήπεδο στο Σουληνάρι αποτελεί χώρο άθλησης για τους νέους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα του αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου