Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Α.Ο. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

«Λευκός καπνός» μετά από τρεις γενικές συνελεύσεις



ΤΡΕΙΣ γενικές συνελεύσεις χρειάστηκαν ώστε να δουν …«λευκό καπνό» στον Άγρα. Κατόπιν διαβουλεύσεις αρκετών ημερών συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας το οποίο πλαισιώνουν παλιοί και νέοι παράγοντες, με επικεφαλής τον πρόεδρο και δικηγόρος στο επάγγελμα με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους, τον Παναγιώτη Καλκαβούρα, γιο του αποθανόντα παλιού παράγοντα του Τέλου Άγρα, Θανάση Καλκαβούρα.
«Στη διάρκεια της Γ.Σ. επικράτησε το μήνυμα ενότητας, ενώ μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα του Τέλου Άγρα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Το νέο Δ.Σ υπόσχεται ότι θα κάνει το κάθε τι δυνατό να πετύχει τους στόχους του, και καλεί όλα τα Μέλη παλαιά και νέα στη κοινή προσπάθεια.» αναφέρουν στην ανακοίνωση του αποτελέσματος οι άνθρωποι του συλλόγου, κοινοποιώντας παράλληλα τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Καλκαβούρας
Αντιπρόεδρος: Ποθόπουλος Κων/νος
Αντιπρόεδρος: Βαρβατσούλης Διονύσιος
Αντιπρόεδρος: Γαλανόπουλος Αθανάσιος
Ταμίας: Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος
Γεν. Γραμματέας: Διονύσης Αναγνωστόπουλος
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Διακουμόπουλος
Γεν. Διευθυντής: Νίκος Ανδρώνης
Γεν. αρχηγός: Νίκος Λυμπερόπουλος
Γεν. αρχηγός: Νίκος Καραφινάς
Έφορος υλικού: Σπύρος Λυμπερόπουλος
Μέλη: Σπύρος Αυριλιώνης, Παναγιώτης Παναγόπουλος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Πάνος Βαρβατσούλης, Σπύρος Λυμπερόπουλος, Νίκος Καραφινάς, Δημήτρης Διακουμόπουλος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Δημήτρης Καμπύλης

Μέλη της διοίκησης είναι οι: Παναγιώτης Καλκαβούρας, Ποθόπουλος Κων/νος, Βαρβατσούλης Διονύσιος, Γαλανόπουλος Αθανάσιος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Διονύσης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Διακουμόπουλος, Νίκος Ανδρώνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Νίκος Καραφινάς, Σπύρος Λυμπερόπουλος, Σπύρος Αυριλιώνης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Πάνος Βαρβατσούλης και Δημήτρης Καμπύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου