Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Με λαμπρότητα και θαλάσσια αύρα οι απονομές στους νικητές του 17ου «Επάθλου Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια»

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΣΚ «ΑΙΟΛΟΣ»

ΜΙΑ υπέροχη γιορταστική βραδιά στις εγκαταστάσεις του ΝΑΣΚ «Αίολος» στον προλιμένα της Καλαμάτας, όπου την τιμητική τους είχαν οι νικητές του 17ου ιστιοπλοϊκού τριημέρου στη μνήμη του δωρητού του συλλόγου Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια.

Οι αθλητές της ιστιοπλοΐας γιόρτασαν μαζί τόσο για τις διακρίσεις τους  αλλά πρωτίστως για την σημασία της συμμετοχής και το fair play, παρουσία φίλων και υποστηρικτών. Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο κ. Στάθης Καρέλιας μετά της συζύγου του, οι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου και Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς και Ελένη Αλιφέρη, ο εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ο. και πρόεδρος του ΝΟ Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, ο πρόεδρος Χάρης Βγεννής και τα μέλη του διοργανωτή ΝΑΣΚ οι οποίοι πραγματοποίησαν τις απονομές στους φετινούς νικητές των τριών σκελών του ιστιοπλοϊκού αγώνα Κορώνη (α΄ σκέλος), Κορώνη-Φοινικούντα (β΄ σκέλος) και Φοινικούντα –Καλαμάτα (γ΄ σκέλος). Νικητής του πρώτου σκέλους ήταν το σκάφος Έλληνας, του δεύτερου σκέλους το σκάφος «Σπ. Κωστόπουλος» και στο τρίτο και τελευταίο σκέλος το «Blue Line Free Motion».


Παράλληλα με τις απονομές των επάθλων στους νικητές του τριημέρου, έγιναν και οι απονομές στους απόφοιτους της σχολής του συλλόγου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ρίχνοντας στη θάλασσα 18 νέους ιστιοπλόους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου