Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΑΙΟΣ: «ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ»

Το τρίποντο θα ζητήσει αύριο
η Αναγέννηση Παραλίας από το Νέο Άρι

ΔΙΚΑΙΗ χαρακτήρισε την ισοπαλία της Αναγέννησης στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Αβία, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Αντωναίος.
Η ομάδα του Γιώργου Μηλίτση βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Α1 Κατηγορία ποδοσφαίρου, έχοντας συγκεντρώσει σε οκτώ παιχνίδια 15 βαθμούς. Μέχρι στιγμής έχει πάρει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα (από Χανδριναϊκό). Αυτό την κρατά ψηλά και στο στόχαστρο όλων των ομάδων ως ένας δύσκολος αντίπαλος.
Πρόσφατα αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας με την μαχητική Αβία και άφησε δυο βαθμούς να πάνε χαμένοι!
«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο πιστεύω, απλά δεν βρεθήκαμε για ακόμα μια φορά σε καλή μέρα», εξήγησε ο Δημήτρης Αντωναίος και συνέχισε: «Η Αβία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και μπόρεσε να μας πάρει την ισοπαλία! «Φάγαμε» το πρώτο γκολ από λάθος, μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε! Στη συνέχεια είχαμε καλές ευκαιρίες, για να πάρουμε το παιχνίδι… αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο!»

Στόχος το τρίποντο
κόντρα στο Νέο Άρι

Η ομάδα της Αναγέννησης έχει στρέψει όλη την προσοχή της από την αρχή της εβδομάδας στο αυριανό ματς με το Νέο Άρι, από τον οποίο θα ζητήσει το τρίποντο, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Ο Νέος Άρις είναι 10ος στη βαθμολογία και στο πρωτάθλημα έχει πάρει μόλις δυο νίκες, αυτό στα χαρτιά κάνει το ματς να φαντάζει ως εύκολη υπόθεση για την Αναγέννηση, δεν σημαίνει όμως πως δεν χρειάζεται προσοχή.
«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Αν είμαστε εμείς σε καλή μέρα τότε δεν φοβόμαστε κανέναν! Φυσικά παίζουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε!». Όσο για το μέλλον ο Δημήτρης Αντωναίος προβλέπει πως η ομάδα του θα βρεθεί ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Α1: «Πιστεύω πώς θα ήμαστε σίγουρα στην πρώτη τριάδα! Η ομάδα έχει καλό κλίμα, καλό και έμπειρο υλικό!»
Ο Γιώργος Μηλίτσης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού και ο Δημήτρης Αντωναίος που ένοιωθε ενοχλήσεις και στους δυο προσαγωγούς συμμετείχε κανονικές χθες στην προπόνηση και φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το ματς.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου