Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ 2-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Τουρνουά Μπάσκετ «3 με 3» με σύνθημα
«Πίνεις MILKO? Παίζεις 3Χ3, Ψηλά το κεφάλι, #pistepseto»!

ΤΟΥΡΝΟΥΑ μπάσκετ «3 με 3» θα γίνει το διήμερο 2 και 3 Απριλίου στη Μεσσήνη με κεντρικό σύνθημα «Πίνεις MILKO? Παίζεις 3Χ3, Ψηλά το κεφάλι, #pistepseto»!
Πρόκειται για το γνωστό σε όλους Τουρνουά «3 με 3» που γίνεται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Μεσσήνης και τον Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης.
Τα τουρνουά γίνονται και με την υποστήριξη της Spalding και ως είθισται θα ταξιδέψουν και φέτος σε όλη την Ελλάδα. Μαζί τους θα ταξιδέψει το μπάσκετ για να το «συστήσουν» σε μικρά παιδιά μέσα από το παιχνίδι, τη χαρά και την έννοια της ομάδας.
Η πρώτη στάση στην Α’ Περίοδο του 2016 όπως προαναφέραμε θα είναι η Μεσσήνη, όπου παιδιά θα παίξουν, θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και θα κερδίσουν δώρα. Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στη Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης, οπού αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1998 μέχρι το 2008, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο.
Οι ενδιαφερόμενες – ενδιαφερόμενοι, για να πάρουν μέρος στο Τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: 1) Δημαρχείο Μεσσήνης (Δημάρχου Παύλου Πτωχού - 242 00 Μεσσήνη), ή 2) Ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr), μέχρι και τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2016.
«Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μια μεγάλη Γιορτή που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης» αναφέρουν οι διοργανωτές.
Η έναρξη του Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου