Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Μόνος δεύτερος με φόντο τα play off ανόδου ο Μεσσηνιακός της Γωγώς Σουρή!!!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΕΝΑ βήμα πριν το τέλος μιας χρονιάς γεμάτη σασπένς, συγκίνησης, χαράς και αγωνίας! Ο Μεσσηνιακός φέτος δεν χαρίστηκε πουθενά…
Διεκδίκησε και πήρε με το σπαθί του κάθε νίκη και σετ, κι όλα όσα του άξιζαν πραγματικά στην δεύτερη μόλις χρονιά του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ο Μεσσηνιακός έκανε το «2 στα 2» στα παιχνίδια με το Χαλάνδρι αφού και στον α΄ γύρο για την 10η αγωνιστική είχε κερδίσει στο εντός έδρας ματς με 3-0 σετ.
Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου παίρνοντας εύκολα τα δυο πρώτα σετ (19-25 και 17-25)  με το Χαλάνδρι να αντιδρά κάπως περισσότερο στο τρίτο σετ, που τελικά έληξε υπέρ των καλαματιανών με 22-25 και 3-0 σετ.
Πλέον ο Μεσσηνιακός βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων οκτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 Εθνική μέσω της διαδικασίας των play off ανόδου, δικαίωμα που του έδωσε πρωτίστως η συνολική του πορεία και προχθές η «καθαρή» νίκη του με 3-0 σετ επί του Χαλανδρίου σε συνδυασμό βέβαια με την απώλεια της μέχρι πρότινος συγκάτοικού του στην 2η θέση, ομάδα της Κορίνθου η οποία στον αγώνα με τους αξιόμαχους Ίωνες που παλεύουν για την παραμονή τους κέρδισε 3-2 έχασε όμως έναν πολύτιμο βαθμό!
Στον προτελευταίο λοιπόν αγώνα της χρονιάς οι «πράσινες» ξαναβρέθηκαν στην 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την Α1 και για να την κλειδώσουν απομένει ένα μοναχά ματς, το επερχόμενο καλαματιανό ντέρμπι με τον Ακρίτα που αυτή την αγωνιστική είχε το ρεπό και βαθμολογικά μιλώντας έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α2.
«Η Διαιτησία ήταν άριστη όπως και η φιλοξενία, παρά την κρισιμότητα του αγώνα. Στις κερκίδες βρέθηκαν 20 περίπου φίλοι του Μεσσηνιακού (καλαματιανοί και αθηναίοι) που υποστήριξαν με θέρμη την ομάδα μας» έκαναν γνωστό οι άνθρωποι του συλλόγου, μέσω των social medial μετά το τέλος του αγώνα,
● Διαιτησία: Χαμπιλού, Οικονομοπούλου.
Τα σετ: 19-25, 17-25, 22-25
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Περόπουλος): Κολομητρούση, Θανοπούλου, Χριστοδούλου, Γκόγκου, Μαλουσάρη, Πασσιά, Παπαδοπούλου (λ) / Καραβοκύρη (λ), Πανοπούλου, Συκιώτη, Φωκιανού, Μπαϊράμι
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Παναγοπούλου, Σουρή, Δερίτη, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη (λ) / Αντωνοπούλου (λ), Μπέση, Τζούλου, Δελμάχου, Κουτσουροπούλου.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου