Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο Πανηλειακός νικητής του 1ου «Kyparissia Football Cup»

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Kyparissia Football Cup» που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της τριφυλιακής έδρας, μεταξύ των ακαδημιών των ομάδων του Πανηλειακού, του ΑΟ Κυπαρισσίας, του Αίαντα Καλαμάτας, του Πατίστα Καλαμάτας, του Ολυμπιακού Ζαχάρως και του Ηρακλή Καλαμάτας. Το τουρνουά διήρκεσε δυο ημέρες (Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαΐου) και το παρακολούθησε πλήθος κόσμου και από την τοπική κοινότητα Κυπαρισσίας μεταξύ των οποίων η Παναγιώτα Τζαβέλλα, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου, προπονητές μεταξύ των οποίων και ο πρώην προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης, και πολλοί παράγοντες ομάδων.
Για την ιστορία, πρώτη ομάδα στο τουρνουά αναδείχθηκε, με διαφορά, ο Πανηλειακός, δεύτερη ο ΑΟ Κυπαρισσίας και τρίτη ο Αίαντας Καλαμάτας.
Στα αγωνιστικά, ο τελικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Πανηλειακού και του ΑΟ Κυπαρισσίας έληξε με 3-0 υπέρ της πρωταθλήτριας ομάδας του Τουρνουά.



Απονομές

Την απονομή των πλακετών για τον Αίαντα Καλαμάτας έκανε ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Φωτεινός παρουσία πλήθος κόσμου, για τον ΑΟ Κυπαρισσίας στον αρχηγό της ομάδας Γ. Αρβανίτη έκανε η αντιδήμαρχος Μαρία Πανουσιοπούλου, ενώ για τον Πανηλειακό το έπαθλο παρέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο οποίος μίλησε για ένα θεσμό με αξία από τον οποίο δύναται να αναδειχθούν ταλέντα για το ποδόσφαιρο, προτρέποντας παράλληλα τα σωματεία να στηρίξουν ανάλογους θεσμούς στο μέλλον.


Σε κλίμα συγκίνησης  η βράβευσητου νεαρού Βασίλη Παπαγεωργίου

Η μεγάλη συγκίνηση όμως ήρθε κατά την απονομή της Ειδικής τιμητικής πλακέτας στον πρώην παίκτη του Α.Ο. Κυπαρισσίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
Ο 17χρονος άσος προέρχεται από τις ακαδημίες του ιστορικού σωματείου της Κυπαρισσίας και μόλις πέρσι εντάχθηκε στην ακαδημία του θρυλικού σωματείου της χώρας, συμμετέχοντας μάλιστα σε σημαντικούς αγώνες.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του Φορέα Άθλησης του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είχε μαθητή του τον 17χρονο παίκτη.
Ο κ. Κανελλόπουλος ευχαρίστησε για την αρωγή του τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα, ο οποίος απουσίαζε, μεταφέροντας την στήριξη του δήμου στον αθλητισμό, ενώ ευχαρίστησε τις διοικήσεις των σωματείων, τους γονείς, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που σε δύσκολους καιρούς έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.




ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου