Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΦΕΤΟΣ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ!

Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες Ελλάδας καιΚύπρου στις Start Lists των «Παπαφλεσσείων 2016»

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΑ μικρό πανελλήνιο πρωτάθλημα θα θυμίζουν τα φετινά Παπαφλέσσεια, αφού σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της χώρας, ενώ μεγάλης σημασίας είναι η ένταξη του μίτινγκ στους αγώνες κριτήρια για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να συμπεριλάβει το καλαματιανό μίτινγκ στους αγώνες κριτήρια για την επιλογή των αθλητών /τριων που θα συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις βασίζεται πρωτίστως στην αξιοπιστία των αγώνων, στις καλές καιρικές συνθήκες και στην αγάπη των ανθρώπων της πόλης και της περιοχής για τον κλασικό αθλητισμό.
Φέτος τα «Παπαφλέσσεια» παρά τις δυσκολίες των καιρών και τα εμπόδια, που για άλλες μεγάλες παρόμοιες διοργανώσεις ήταν ανυπέρβλητα, κατορθώνουν να συμπληρώσουν 60 χρόνια ζωής και προσφοράς στον κλασικό αθλητισμό της Καλαμάτας και της χώρας, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα ονόματα του ελληνικού και κυπριακού αθλητισμού σε ένα ραντεβού μεγάλων επιδόσεων!
Το μίτινγκ διοργανώνει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον ΣΕΓΑΣ, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, με ώρα ενάρξεως 17.00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Μεγάλη συμμετοχή στα οριζόντια άλματα
και ο κίνδυνος …του Τεντόγλου!
Στους φετινούς αγώνες πρόκειται να λάβουν μέρος περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και περίπου 15 αθλητές και αθλήτριες από την Κύπρο. Μεταξύ τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου, όπως ο Λυκούργος –Στέφανος Τσάκωνας, ο Γιώργος Τσάκωνας, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και άλλοι ακόμη μεγάλοι αθλητές του κλασικού αθλητισμού που κυνηγούν τις μεγάλες επιδόσεις και τα όρια για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μια θέση στην εθνική και συμμετοχή στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού της χρονιάς!
Τα αγωνίσματα στους Άνδρες είναι: 100, 200, 400, 800, 110 με Εμπόδια, Άλμα σε Μήκος, Άλμα Τριπλούν, Ακοντισμός, Σφαιροβολία και στις Γυναίκες: 100, 400, 100 με εμπόδια, 400 με εμπόδια, Άλμα σε Μήκος.
Οι σειρές των αγωνισμάτων είναι αρκετά γεμάτες και υπόσχονται σπουδαίους αγώνες ειδικά τα 100 μ. Ανδρών και τα 200μ. των Γυναικών. Η μεγάλη συμμετοχή στα οριζόντια άλματα οδήγησε τους διοργανωτές σε αλλαγές του προγράμματος (ώρα έναρξης 17:00 αντί για 17:50) λόγω της πληθώρας αιτημάτων αθλητών -λόγω της ανακατασκευής του ταρτάν της φοράς του Μήκους και του Τριπλούν- να έρθουν όλοι να αγωνιστούν στην Καλαμάτα.
Μάλιστα, στο Μήκος οι συμμετοχές μαρτυρούν νέο ρεκόρ. Αυτό τουλάχιστον προέβλεψε με χαρά και λύπη ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων κ. Πουλόπουλος… «Μάλλον καταρρίπτεται φέτος το ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα στους Έφηβους (7.93 μ.), γιατί ένα καινούργιο αστέρι του ελληνικού αθλητισμού ο Τεντόγλου του πήρε πριν από λίγο καιρό το πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων και έχει κάνει φέτος 7.90 μ. και κινδυνεύει να χάσει το 7.93 μ. ο Λούης.
Ως άνθρωπος του αθλητισμού θα χαρώ ιδιαίτερα, αλλά θα λυπηθώ ως Μεσσηνιακός…».




Η συνέντευξη Τύπου
Εχθές, οι διοργανωτές και εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου Καλαμάτας απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει με το χειροκρότημά του τις προσπάθειες των καλύτερων αθλητών της χώρας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης προ των αγώνων συνέντευξης Τύπου:

Βακαλόπουλος: «Ο Μεσσηνιακός
έχει ιστορία, έχει παρόν έχει και μέλλον»
 «Φέτος συμπληρώνονται τα 60 χρόνια των «Παπαφλεσσείων».
Μια ιστορία που πέρασε δύσκολες περιόδους, αλλά υπάρχει…
Γιατί ο Μεσσηνιακός είναι ιστορία της πόλης μας και η αθλητική ιστορία της Καλαμάτας είναι ο Μεσσηνιακός, σε όλα τα επίπεδα.
Το πρώτο ποδοσφαιρικό τμήμα που έγινε στην Καλαμάτα το 1908 ήταν η ομάδα του Μεσσηνιακού.» είπε το μέλος του ΜΓΣ και της οργανωτικής επιτροπής, Μπάμπης Βακαλόπουλος εξηγώντας: «Το λέμε αυτό γιατί ο Μεσσηνιακός έχει ιστορία, έχει παρόν έχει και μέλλον κι ας σταματήσουν κάποιοι επιτέλους στην πόλη μας, τα πικρόχολα σχόλια για τον Μεσσηνιακό! Γιατί ο Μεσσηνιακός ήταν, είναι και θα υπάρχει…»

Στασινόπουλος: «Οι φετινοί αγώνες
αφετηρία για την επίτευξη μεγάλων επιδόσεων»
Στη συμπλήρωση των 60 χρόνων από τα πρώτα Παπαφλέσσεια εστίασε ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού, Τάκης Στασινόπουλος: «Σας καλωσορίζω στο στάδιο του Μεσσηνιακού, απ’ όπου ξεκίνησε η διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» στις 13 Μαΐου του 1956  προς τιμήν του ήρωα του 1821 «Παπαφλέσσα», μετά από πρωτοβουλία του τότε δημάρχου Παναγή Καίσαρη.
Για την πόλη της Καλαμάτας τα Παπαφλέσσεια είναι πλέον θεσμός που χτίστηκε, αναδείχθηκε και ενδυναμώθηκε με τις φροντίδες και τις προσπάθειες του Δήμου Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού.
Μάλιστα από το 1996 έως το 2016 είχαν διεθνές κύρος.»
Απευθυνόμενος προς τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στους αγώνες ο κ. Στασινόπουλος είπε «Με την πεποίθηση ότι οι φετινοί αγώνες θα αποτελέσουν για τους αθλητές και τις αθλήτριες αφετηρία για επίτευξη επιδόσεων που θα τους δώσουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στους μεγάλους αγώνες τη χρονιάς όπως το Πανευρωπαϊκό και οι Ολυμπιακοί Αγώνας, σας καλωσορίζω στην πόλη μας και εύχομαι οι επίτευξη των στόχων σας θα ανταμείψουν τους φίλους τους στίβου και θα σας χαρίσουν το χειροκρότημά τους.
Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες καλή διαμονή και καλή επιτυχία στους αγώνες.»

Μπασακίδης «Δεν έχουμε
εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις»
Στην αξία την συμμετοχής και της προσπάθειας των αθλητών /τριων και φυσικά του θεσμού των «Παπαφλεσσείων» για την πόλη της Καλαμάτας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, εκμεταλλευόμενος επίσης την ευκαιρία αναφέρθηκε στις πρόσφατες επισκευές στο ταρτάν του δημοτικού σταδίου εν όψει και των αγώνων σε μια προσπάθεια της δημοτικής αρχής να τηρήσει τις υποσχέσεις και υποχρεώσεις της απέναντι στον αθλητικό κόσμο της πόλης: «Οργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και του Αθλητικού Οργανισμού το Μίτινγκ «Παπαφλέσσεια», που είναι ένας αγώνας που για χρόνια τώρα η συμμετοχή αποτελεί τιμή και κίνητρο για αθλητές του στίβου πολύ υψηλού επιπέδου, προβάλλοντας παράλληλα την πόλη της Καλαμάτας διεθνώς.
Η διαχρονικότητα του αγώνα δικαιώνει τις προσπάθειες των μελών του Μεσσηνιακού Γ.Σ. και ταυτίζεται με την εξέλιξη των αθλημάτων του στίβου στη Μεσσηνία. Μια εξέλιξη που ζούμε καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο, όπου εκατοντάδες αθλητές αθλούνται και εξοικειώνονται με τα αθλήματα του στίβου. Η αξία του αγώνα είναι αντιπροσωπευτική της κατάστασης της καθεμίας εποχής, κι αυτή η αντιπροσωπευτικότητα αποτυπώνεται στην ποιότητα των αθλητών που συμμετέχουν κάθε χρόνο στον αγώνα, αλλά και στην κατάσταση των εγκαταστάσεων.
Μια κατάσταση την οποία εμείς ως δημοτική αρχή μεθοδικά και οργανωμένα επιδιώκουμε την πλήρη επισκευή ή ανακατασκευή τους και όπου φαίνεται ότι εμείς, σε καμία των περιπτώσεων, δεν έχουμε εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις.
Να θυμίσω ότι αυτή τη στιγμή στο Στάδιο έγινε μια πρώτη επέμβαση αντικατάστασης του ταρτάν κι έτσι τα αγωνίσματα Μήκους, Τριπλούν, Ακοντίου καθώς και οι εκκινήσεις των δρόμων ταχύτητας θα γίνουν σε καινούργιο αγωνιστικό στίβο.» Μάλιστα εξήγησε πως στις διαδρομές των αλμάτων η επέμβαση στους βατήρες, όπως και των αλμάτων, ήταν ολοκληρωμένη. Συνολικά η πρόσφατη παρέμβαση ανήλθε περίπου στις 15.000 ευρώ.
«Κλείνοντας, θέλω να συγχαρώ τα μέλη του Μεσσηνιακού γιατί κρατούν ψηλά το φρόνιμο των αγώνων για τόσα χρόνια, 60 χρόνια δεν είναι λίγα! Είναι θεσμός πλέον για την πόλη τα Παπαφλέσσεια και να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές /τριες καλή επιτυχία για την προσπάθεια που κάνουν εν όψει και των Ολυμπιακών Αγώνων.»

Μπούζα: «Ενισχύονται εξωστρέφεια,
αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα»
Η δυναμική των Παπαφλεσσείων ενδυναμώνει το αθλητικό brand της Καλαμάτας, βοηθώντας στην εξωστρέφεια και φυσικά στην προβολή της πόλης εντός και εκτός συνόρων.
Σε αυτά στάθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος και Υπεύθυνη Τουρισμού, Αντωνία Μπούζα: «Τα φετινά Παπαφλέσσεια είναι γεγονός! Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση που έχει δώσει το στίγμα της ανάμεσα σε παρόμοιες διοργανώσεις στον Κλασικό Αθλητισμό.
Μεγάλα ονόματα του Στίβου εμπιστεύονται αυτή τη διοργάνωση, που τόσα χρόνια έχει δείξει ότι είναι μια καταξιωμένη αθλητική διοργάνωση και έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.
Κορυφαίοι αθλητές με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, έχουν κατά καιρούς συμμετάσχει στη διοργάνωση που από το 1996 έως το 2014 είχε διεθνή χαρακτήρα. Όλο αυτό δίνει μια δυναμική στο αθλητικό brand της Καλαμάτας, ενισχύει την πόλη της Καλαμάτας σε εξωστρέφεια, αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας σταθερά στηρίζει ενισχύει και αναδεικνύει αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Υποχρέωση της αυτοδιοίκησης είναι να βρίσκεται δίπλα σε ότι εξυψώνει τον άνθρωπο και σμιλεύει θετικά τις συνειδήσεις των νέων ανθρώπων. Με αυτές τις σκέψεις χαιρετίζω τη φετινή διοργάνωση των Παπαφλεσσείων και εύχομαι να δούμε μεγάλες επιδόσεις ίσως και νέα ρεκόρ.»

Ευχαριστίες σε Δήμο, ΣΕΓΑΣ
και Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας
«Λίγες ώρες έμειναν έως ότου αρχίσουν τα Παπαφλέσσεια που σήμερα συμπληρώνουν 60 χρόνια! Ένας αθλητισμός θεσμός αναγνωρισμένος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Είμαστε έτοιμοι οργανωτικά για να δώσουμε μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση στην πόλη και στη χώρα μας», είπε αρχικά ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων Δημήτρης Πουλόπουλος, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει και ως τεχνικός διευθυντής και ως άνθρωπος του κλασικού αθλητισμού το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τον ΣΕΓΑΣ για την στήριξή τους (και οικονομική), χάρη στην οποία τα «Παπαφλέσσεια» παραμένουν «ζωντανά», την ώρα μάλιστα που άλλες μεγάλες διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού της χώρας, έχουν ρίξει αυλαία…
«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας και τον ΣΕΓΑΣ για την στήριξη τους στους αγώνες φέτος. Χωρίς την στήριξη των τριών αυτών θεσμών δεν θα ήταν δυνατή, ειδικά σήμερα που η κατάσταση στον οικονομικό τομέα είναι τραγική, να γίνουν αυτοί οι αγώνες. Μεγάλοι αγώνες στη χώρα όπως τα «Βενιζέλεια», τα «Βαρδινογιάννεια», τα «Τσικλητήρεια» δεν γίνονται  πλέον! Το ότι τα «Παπαφλέσσεια» συνεχίζουν να αποτελούν μια αθλητική εκδήλωση της πόλης και της χώρας, οφείλεται και στους τρεις αυτούς φορείς.»
Ακολούθως, ο κ. Πουλόπουλος αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και ορισμένες μεγάλες συμμετοχές: «Ένα μίνι πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι οι μεθαυριανοί αγώνες, γιατί περιλαμβάνει το πρόγραμμα 15 αγωνίσματα και 2-3 των παιδιών της πόλης, Παμπαίδων και Παγκορασίδων των συλλόγων της Καλαμάτας.
Σε όλα αυτά τα αγωνίσματα έρχονται οι καλύτεροι αθλητές με τον Λυκούργο Τσάκωνα στα 100μ., την Μπελιμπασάκη στα 200 μ. και άλλους, έτσι οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού θα έχουν γι’ ακόμα μια φορά τη δυνατότητα να δουν σπουδαίους αγώνες και επιδόσεις.»

Η ανακατασκευή του σταδίου και
η «πόρτα» - λόγω ταρτάν- σε ξένους αθλητές
Δράττοντας την ευκαιρία από την αναφορά του προέδρου του Αθλητικού Φορέα κ. Μπασακίδη για τις πρόσφατες μερικές επισκευές /ανακατασκευές στο ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου, αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε αυτό, ο κ. Πουλόπουλος αποκάλυψε πως παρότι οι αγώνες δεν έχουν πια διεθνή χαρακτήρα χαίρουν ακόμη της εμπιστοσύνης ξένων αθλητών που και φέτος ζήτησαν να έρθουν, όμως η αποτρεπτική κατάσταση του ταρτάν του Εθνικού Σταδίου οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να τους αποτρέψουν, προς αποφυγή κάποιου τραυματισμού που ενδεχομένως να κοστίσει την επίτευξη ορίων ή και την συμμετοχή τους ακόμη στους μεγάλους αγώνες της χρονιάς…
«Άρχισε δειλά δειλά η ανακατασκευή του σταδίου! Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι ο δήμαρχος του χρόνου θα ευαισθητοποιεί, αφού δει πόσο ωραία είναι αυτά τα τμήματα του ταρτάν που γίνουν σήμερα για να συνεχίσει και το υπόλοιπο τμήμα, να φτιαχτεί όλο το δημοτικό στάδιο.
Μου δίνεται η ευκαιρία να σας πω ότι παρότι τα «Παπαφλέσσεια» δεν είναι πια διεθνές μίτινγκ, είχαμε αιτήματα αρκετών ξένων αθλητών να έρθουν να αγωνιστούν στην πόλη μας πληρώνοντας οι ίδιοι τα έξοδα τους!
Τους αποτρέψαμε, γιατί η κατάσταση του Σταδίου στο μεγαλύτερο του κομμάτι είναι αποτρεπτική για τους μεγάλους αθλητές που πάνε να πιάσουν όρια για Ολυμπιακούς, να μην τραυματιστούν. Όπως έγινε πέρυσι με έναν Ρώσο ακοντιστή!
Τα λέω αυτά για άλλη μια φορά γιατί είναι καλό να ακούγονται!
Εξάλλου ο Δήμαρχος, πιστεύω ότι του χρόνου θα υλοποιηθεί η προσπάθεια re-doping του ταρτάν για να έχουμε τη δυνατότητα στα καινούργια «Παπαφλέσσεια», όχι να έχουμε καλύτερους αγώνες  επί των επιδόσεων, αλλά να έχουμε ξένους αθλητές οι οποίοι χωρίς να πληρώνουμε εμείς θα έρχονται στην πόλη να κάνουν αγώνες και βέβαια να προετοιμαστούν.»
Προ ημερών ο Δήμος Καλαμάτας με συνεργεία του, έκανε ορισμένες επεμβάσεις στο ταρτάν (εκκινήσεις αγώνων δρόμου, μήκος και τριπλούν) και επ’ αυτού ερωτηθείς απήντησε ως εξής… «από το τίποτα κάτι είναι και το λίγο!». Παράλληλα ο κ. Πουλόπουλος τόνισε τη σημασία κατασκευής στίβου 8 διαδρομών στο δημοτικό στάδιο, που στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνον η Πάτρα, καθώς θα προσφέρει τη δυνατότητα για τη φιλοξενία ακόμη μεγαλύτερων αγώνων και φυσικά πολλών αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
φωτό αρχείου

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


ΑΝΔΡΕΣ
100 μ.: Τσούσης Βασίλειος (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Ανδρεάδης Παναγιώτης (Γ.Σ. Χαϊδαρίου), Τριβυζάς Παναγιώτης (Ολυμπιακός), Δαμίρης Παρασκευάς (ΓΑΣ Χολαργού), Σβαρνιάς Πλάτων (Α.Ο. Κάλλιστος), Τσάκωνας Λυκούργος (Γ.Σ.ΕΛ Βενιζέλος), Μέτσα Κλέον (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Ζήκας Διονύσης, Λεβαντινός Φραγκίσκος (ΓΣ Ηλιούπολης), Φαφατάς Παναγιώτης (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Πανταζής Παναγιώτης (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Μέτα Χρήστος (ΓΣ τα Λύκαια)

200 μ.: Δαρδανελιώτης Μιχαήλ (ΜΕΑΣ Τρίτων), Δαμίρης Παρασκευάς (ΓΑΣ Χολαργού), Παπαθεοδώρου Παναγιώτης (Ελευθ. Βενιζέλου), Χατζηθεοδωρίδης Ανδρέας (Κύπρος), Σεϊτης Μιχάλης, Λέκος Γεώργιος (ΓΑΣ Χολαργός).

400 μ.: Αλμπάνης Χρήστος (Γ.Σ.Τρικάλων), Ζάννης Βασίλης (ΓΣ Ηλιούπολης), Αντωνόπουλος Παν. (Μεσσηνιακός), Μίχος Δημήτρης (Α.Σ. Πελασγός), Λογοθέτης Ιωάννης (Γ.Σ. Κηφισιάς), Αβραάμ Γεώργιος (Κύπρος), Παντελής Σπυρίδων (Κύπρος), Χατζηθεωρής Χρήστος (Κύπρος), Ανδρέου Μιχάλης (Κύπρος), Εμπεόγλου Νικόλαος (ΣΑΚΑ).

800 μ.: Σουλιώτης Ευτύχης (Γ.Σ. Τρικάλων), Τρουμπούκης Χρήστος (Γ.Ε. Αγρινίου), Ρουσούλης Νικ. (Γ.Σ. Νεάπολη Χαλκίδας), Παπούλιας Χρήστος (Πανιώνιος ΓΣΣ), Ζαχαρίας Ζαχαριάς (Κύπρος).

400 μ. Εμπόδια: Λεβαντινός Δημήτριος (Γ.Σ. Ηλιούπολης), Νάκος Κωνσταντίνος (Γ.Σ. Τρικάλων), Κωνσταντής Κωνστ. (Α.Ο. Φιλοθέης), Γαλανόπουλος Ιωάννης (Πανελλήνιος), Ασλανίδης Γεώργιος (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Κυριακίδης Πέτρος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Βασιλούνης Σταύρος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας), Βασιλείου Τάσος (Κύπρος).

Μήκος: Τσάκωνας Γεώργιος (Γ.Σ. Σκάλας), Μερτζανίδης Μιχ. (Ολυμπιακός), Μιχαλέλης Δημ. (Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος), Περιστέρης Αλεξ. (ΓΑΣ Παιανίας), Μαντζουρόγιαννης Πανλ. (Κερκυραϊκός), Κουτουλιάς Χρισ. (Πανιώνιος ΓΣΣ), Τέντογλου Μιλτιάδης (ΓΕ. Γρεβενών), Καψής Νικόλαος (ΑΕΚ), Ρούσσος Άγγελος (ΓΕΑ Τρικάλων), Πούλος Γεώργιος (Κύπρος).

Τριπλούν: Μπαλταδούρος Δημήτρης (Γ.Σ. Ηλιούπολης), Τσιώκος Νικόλαος (Ολυμπιακός), Μονοπώλης Δημ. (Κερκυραϊκός), Ανδρικόπουλος Νικολ. (Α.Ε. Μεσογείων ο Αμεινιάς), Κουλιουράς Κωνστ. (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Ζίντζοβας Θεοδ. (ΓΣ Κηφισιάς), Πανταζής Ανδ. (Α.Ο. Μεγάρων), Τσιάμης Δημήτρης (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Σφαιροβολία: Ζώτος Κυριάκος (Γ.Σ. Μανδρών), Θεοδώρου Γέρασιμος (Ολυμπιακή Δομή), Στάθης Νικόλαος (Α.Ο. Φιλοθέης), Μπουζιάνης Παν. (Λυκ. Μεγαλόπολης).

Ακοντισμός: Πατζαβάλης Παρασκ. (ΓΑΣ Τρικάλων ο Ζευς), Ήλτσιος Γεώργιος (Ολυμπιακός), Ευθαλιάδης Νικολ. (Τρίτων), Χουλάκης Ιωάννης (Ο.Φ.Η.), Αναγνωστόπουλος Κων. (Α.Ε.Κ.), Πεϊβανης Θεοδ. (Α.Ο. Βόλου).


80 μ. Παμπαίδων: Γκότσης Κων. (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Αργυρίου Νικ. (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Κουσκουλάς Γεώργιος (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Πουλουπάτης Δημ. (Μεσσηνιακός Γ.Σ.), Ζαχαρέας Νικολ. (Μεσσηνιακός Γ.Σ.).


ΓΥΝΑΙΚΕΣ
100 μ.: Βενιέρη Παναγιώτα (Πανιώνιος ΓΣΣ), Σπανουδάκη Ραφ. (Γ.Σ. Ηλιούπολης), Πολίτη Κορνηλία (Γ.Σ. Χαϊδαρίου), Κουμπούνη Μαρία (Πανιώνιος ΓΣΣ), Μπελιμπασάκη Μαρ. (Σητειακός).

400μ.: Γρίλου Βαρβάρα (Γ.Σ. Κερατσινίου), Βασιλείου Ειρήνη (Γ.Ε. Ηρακλείου), Βασιλείου Άννα (Γ.Ε. Ηρακλείου), Μουρτά Δεσποινα (Ολυμπιάδα Πατρών), Γρηγοριάδου Κατερίνα (ΓΣ Κερατσινίου).

100 μ. Εμπόδια: Πεσιρίδου Ελισάβετ (ΓΣ Κηφισιάς), Μαρούδα Χριστίνα (ΠΑΟ), Χριστόφη Ναταλία (Κύπρος), Γεωργίου Δάφνη (Κύπρος)

400 μ. Εμπόδια: Λιτσένη Μαρία (ΑΓΣ. Ιωαννίνων), Θεοδώρου Ευρ. (Γ.Σ. Πίνδαρος), Γεράση Ίρις (Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου), Τόκα Ελπίδα (Ολυμπιάδα).

Μήκος: Κολοκυθά Ευθ. (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), Αλεξούλη Χάιδω (Πελασγός Λάρισας), Ρωμαίου Κων. (Κερκυραϊκός), Κουτσουμπού Βασ. (Νάξος), Χαλκιαδάκη Μάρθα (ΓΣ. Κηφισιάς), Δημουλά Σεβαστή (ΑΓΣ. Κέρκυρας), Σαρλάνη Αναστασία (Α.Ε. Μεσογείων ο Παλληνεύς), Χανδρινού Μαριτίμη (Μεσσηνιακός ΓΣ), Ονησιφόρου Μαρία (Κύπρος), Γράβαλου Ανδριάνα (ΑΕΚ).

80 μ. Παγκορασίδων: Αλεξανδροπούλου Κων. (Μεσσηνιακός ΓΣ), Τασιοπούλου Μαρία (Μεσσηνιακός ΓΣ), Τενέντε Ελισάβετ (Μεσσηνιακός ΓΣ), Διαμαντοπούλου Κρινιώ (Μεσσηνιακός ΓΣ), Διαμαντοπούλου Μαρία (Ολυμπιάδα Καλαμάτας), Φιλιπποπούλου Σταματία (Ολυμπιάδα Καλαμάτας).

150 μ. Παγκορασίδων: Σουλεϊμέζη Νίκη (Μεσσηνιακός ΓΣ), Τριαντοπούλου Παν. (Μεσσηνιακός ΓΣ), Μαχαίρα Νικολέτα (Μεσσηνιακός ΓΣ), Κομπότη Αθανασία (Μεσσηνιακός ΓΣ), Διαμαντοπούλου Μαρία (Ολυμπιάδα Καλαμάτας), Φιλιπποπούλου Σταματία (Ολυμπιάδα Καλαμάτας), Κωνσταντοπούλου Ξένια (Ολυμπιάδα Καλαμάτας).


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα 17:00: Τριπλούν Ανδρών
Ώρα 18:00: 100μ. Εμπ. Γυναικών
Ώρα 18:00: Ακοντισμός Ανδρών
Ώρα 18:00: Μήκος Ανδρών
Ώρα 18:10: Τελετή Έναρξης
Ώρα 18:20: 100μ. Ανδρών
Ώρα 18:30: 100μ. Γυναικών
Ώρα 18:40: 80μ. Παγκορασίδων Α΄
Ώρα 18:50 80μ. Παμπαίδων Α΄
Ώρα 19:00: Σφαιροβολία Ανδρών
Ώρα 19:05: 400μ. Ανδρών
Ώρα 19:15: 400μ. Γυναικών
Ώρα 19:15: Μήκος Γυναικών
Ώρα 19:30: 800μ. Ανδρών
Ώρα 19:40: 400μ. Εμπ. Γυναικών
Ώρα 19:50: 400μ. Εμπ. Ανδρών
Ώρα 20:00: 200μ. Ανδρών
Ώρα 20:10: 150μ. Παγκορασίδων Α΄



Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου