Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

«Ο ΠΑΟΚ με Ιβάν μεγαλώνει… γίνεται τεράστιος!»

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ

Ο Αντώνης Μαυρέας με δυο συμπαίκτες από παλιά και πλέον βετεράνοι! Από αριστερά οι Νίκος Καραγεωργίου, Γιώργος Σκαρτάδος και Αντώνης Μαυρέας
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ βραδιά για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ μπορεί να έγινε, όμως εκδηλώσεις συνεχίζονται εντός και εκτός συνόρων και σε επίπεδο βετεράνων! Είναι γνωστό άλλωστε πως οι βετεράνοι κάθε σωματείου, πόσο μάλλον του ΠΑΟΚ που είναι και ιδιαιτέρως δραστήριοι, δεν αποτελούν απλά το παρελθόν του συλλόγου αλλά και οι μεταδότες της φλόγας και της αγάπης τόσο για το άθλημα του ποδόσφαιρου όσο και τον ιστορικό Σύλλογο, στον οποίο έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν από διάφορα πόστα.
Μια από τις μεγάλες μορφές που έχει προσφέρει ως αθλητής και συνεχίζει πλέον ως βετεράνος και υπέρμαχος της μεγάλης ιδέας του ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Μαυρέας ο οποίος συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου. Το επόμενο διάστημα οι γιορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ μεταφέρονται στην Άμφισσα, όπου στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος θα γίνει 16 και 17 του μηνός θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων Φωκικού και ΠΑΟΚ, όπου θα συμμετέχει και ο Αντώνης Μαυρέας.
«Γιορτάζει ο ΠΑΟΚ και συμμετέχω κι εγώ με τους βετεράνους. Έχουμε πολλές εκδηλώσεις και είναι τιμή και χαρά να παρευρίσκομαι κι εγώ σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής!» είπε και δράττοντας της ευκαιρίας εξήρε το έργο και στην στάση του πρόεδρου κ. Σαββίδη, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ με Ιβάν μεγαλώνει και γίνεται σιγά σιγά τεράστιος!»
Ο αγώνας θα γίνει την Δευτέρα 16 /5 στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, όπου παράλληλα θα υπάρξει εθελοντική αιμοδοσία, συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και αθλοπαιδιές από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Άμφισσας.
Επόμενος σταθμός των βετεράνων θα είναι η Γερμανία και συγκεκριμένα το Ντίσελντορφ και η Κολονία. Εκεί οι εκδηλώσεις θα γίνουν εκτός απροόπτου παρουσία και του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, 3 με 6 Ιουνίου όπου θα γίνουν επίσης τα εγκαίνια ακαδημίας του ΠΑΟΚ και έχουν προγραμματιστεί επίσης φιλικά παιχνίδια μεταξύ βετεράνων αθλητών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου