Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας γιόρτασε
30 χρονιά προσφοράς στον αθλητισμό
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ HIGHLIGHTS 30ΧΡΟΝΩΝ

ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση της γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, η Γυμναστική Αθλητική Ένωση Τριφυλίας «Δίων ο Κυπαρισσεύς». Πλήθος φιλάθλων και εκπροσώπων φορέων και ενώσεων παραβρέθηκαν στην γιορτή του Δίωνα, στην εκδήλωση του οποίου λειτούργησε και στατική Έκθεση με τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα 30 χρόνια του Δίωνα.

Μικρή ιστορική αναδρομή
Η Γυμναστική Αθλητική Ένωση πήρε το όνομά της από τον αρχαίο Ολυμπιονίκη Δίωνα που κέρδισε στο αγώνισμα του σταδίου το 76 π.Χ.Η διαδρομή του συλλόγου ξεκίνησε το 1985 με έμφαση στον κλασσικό αθλητισμό, καταφέρνοντας να αναδείξει μεγάλους αθλητές που κέρδισαν Πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Πρωτεργάτες του σωματείου ήταν ιστορικά στελέχη του αθλητισμού της περιοχής, όπως οι Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Θανάσης Κυριαζής, Αλέκος Λιακάκης, Ηλίας Τσιμπλής, Σωτήρης Γιαννόπουλος. Οι προαναφερόμενοι μαζί με 21 ακόμη άτομα αποτέλεσαν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Δίωνα Κυπαρισσίας.

«Ο Δίωνας θα συνεχίσει το έργο του»
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γεωργιόπουλος και μαζί του ο Βασίλης Μπάκας, ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τα ιστορικά στελέχη που παρέστησαν στην γιορτή. Ο κ. Γεωργιόπουλος ευχήθηκε καλή δύναμη στους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους στο «ευ αγωνίζεσθε». Παράλληλα δήλωσε πως ο Δίωνας θα συνεχίσει το έργο του.


Ο αθλητισμός έγινε πιο πλούσιος με τον Δίωνα
Στο ίδιο μήκος κύματος ήσαν και οι δηλώσεις του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσίγγανου και του προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Τριφυλίας, Ζαχαρία Κανελλόπουλου.
Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος μίλησε για κοινή γιορτή Κυπαρισσίας και Τριφυλίας, με 30 χρόνια προσφοράς στη νεολαία, με πρωταθλήματα που διεκδίκησε το ιστορικό σωματείο. Επίσης είπε πως ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε δραστηριότητας, καθώς «…ο Δίωνας εκφράζει τον αγώνα ζωής και υγείας για τους νέους μας με καθημερινή προσφορά...»


Ξεχωριστή τιμή η μεγάλη γιορτή του
ιδρυτικού μέλους της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Γιάννης Κουτραφούρης μετέφερε τους χαιρετισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετέχει στο Δ.Σ., και προσωπικά του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ο κ. Κουτραφούρης επισήμανε ότι η μεγάλη αυτή γιορτή, από το ιδρυτικό μέλος της Ένωσης, αποτελεί μια ξεχωριστή τιμή με τα τμήματα που λειτουργεί και υπενθύμισε πως θα είναι στο πλευρό τους για την αναγνώριση της αξίας του αθλητισμού στην εποχή μας. Έκλεισε ευχόμενος υγεία στους αθλητές που δίνουν κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες τον δικό τους αγώνας ζωής και διάκρισης. Παρόν στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων εκπροσώπων φορέων και ο Πρόεδρος του ελεγκτικού συνεδρίου της Ε.Σ.Ε.Ε. Πελοποννήσου Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας, ο εκπρόσωπος του Παντριφυλιακού Καλονερού και πλήθος κόσμου...




ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου