Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980»

 

Σπουδαία εμπειρία για τους προμίνι και μίνι
αθλητές των «λύκων» στα φιλικά με τον Ολυμπιακό


ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από 100 άτομα, αθλητές/ τριες και συνοδούς βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η αποστολή του Α.Ο. «Καλαμάτα ’80» την περασμένη Κυριακή, όπου έπαιξε φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα υποδομής του 3 φορές πρωταθλητή Ευρώπης και περυσινού πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακού.
Η εμπειρία σπουδαία και αξέχαστη, αφού προσέφερε στους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου όχι απλά μια αγωνιστική εικόνα, δυναμώνοντας παράλληλα τις σχέσεις τους με συναθλητές από την πρωτεύουσα, αλλά μέσα από την παρακολούθηση αγώνα Α1 εθνικής είχαν την ευκαιρία να δουν εν δράσει σπουδαίους αθλητές του ελληνικού μπάσκετ.
Την καλαματιανή αποστολή υποδέχτηκε ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών του Ολυμπιακού Νίκος Κεραμέας, ο προπονητής της παιδικής του ομάδας και γνωστός από τη θητεία σε καλαματιανές ομάδες, Γιάννης Χρυσανθόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων υποδομής και παλαιός διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης.
Το πρόγραμμα  για τους «λύκους» ξεκίνησε στις 11 το πρωί στα βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ με την ομάδα προμίνι του Συλλόγου με προπονητή τον Αλέξη Κορογώνα να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, στις 12.30 η αποστολή των «λύκων» παρακολούθησε τον αγώνα της Α1 κατηγορίας Ολυμπιακός - Λαύριο και οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις μπασκετικές τους παραστάσεις και να δουν να αγωνίζονται στην ομάδα του Λαυρίου ο Σάκης Γιαννακόπουλος ,αθλητής που προέρχεται από τις υποδομές του καλαματιανού συλλόγου και ο Γιώργος Μπάκας αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών.
Μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή της τοπικής ομάδας επέστρεψε στα βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ , με την ομάδα μίνι του Συλλόγου να αγωνίζεται με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.
Επίσης μετά από πρόσκληση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας κ. Αβδάλα Δημήτρη βρέθηκαν κοντά στους μικρούς μας αθλητές ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος και Γιώργος Μπάκας. «Μίλησαν στους αθλητές για τον επαγγελματικό αθλητισμό, την προσπάθεια που απαιτείται για την καταξίωση στο χώρο του αθλήματος, τον συνδυασμό των μαθητικών υποχρεώσεων με τις προπονήσεις και κλείνοντας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους με μεγάλη χαρά. Σε αυτή την ανταποδοτική λογική χτίζεται η Ακαδημία του Συλλόγου μας και επιφυλάσσεται και ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια», αναφέρει ο κόουτς της ομάδας, κ. Κορογώνας κατά τον απολογισμό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου