Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Τριταθλητές Ελλάδος οι Παίδες της «Καλαμάτας ’80»

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ GAME ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (3-2 ΣΕΤ) ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ 4ο ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΣΤΟ 3ο τάι μπρέικ σε ισάριθμες ημέρες, οδήγησε ο Ολυμπιακός τον Ο Πήγασο Πολίχνης ο οποίος κατόρθωσε να κάνει το 3Χ3 και επικρατώντας των «ερυθρολεύκων» με 3-2 σετ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους Παίδες, ενώ τον Μάρτιο είχε κατακτήσει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων!
Στην τελευταία ημέρα του Final 4 που φιλοξενήθηκε στην Αιδηψό, Πήγασος και Ολυμπιακός, οι μοναδικές αήττητες ομάδες του τουρνουά, τέθηκαν αντιμέτωπες στον 'τελικό' της διοργάνωσης με τον Πήγασο να προηγείται δύο φορές, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και ήταν μπροστά με 7-2 στο τάι μπρέικ, με την ομάδα της Πολίχνης να καλύπτει γρήγορα τη διαφορά (10-9) και να ξεφεύγει με 13-10 φτάνοντας στη νίκη.
Τα σετ: 25-20, 22-25,25-23,19-25, 15-11
ΠΗΓΑΣΟΣ (Γεωργιάδης): Μιχαλίτσος, Μακρογιάννης, Κουτουνίδης, Καπετανίδης, Παραφέστας Γ., Δημητρακούδης, Τζιάβρας (λ)/ Παραφέστας Η. (λ), Παυλίδης Π., Παυλίδης Β., Μητσαράκης, Παππάς, Σακκάς, Χατζηγιάννογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καμπερίδης) Μελιγκιώτης, Στράτος, Μπαρμπούνης, Μαγγανάς, Θεοδώρου, Μπεζάνι, Συναδινός (λ) / Μαζωνάκης, Μελιάδης, Ζωγραφάκης.

 
Τριταθλητές Ελλάδος
οι Παίδες της «Καλαμάτας ’80»

Το «αίμα τους βράζει και το ταλέντο τους ξεχειλίζει»… Οι Παίδες της «Καλαμάτας ’80» πάλεψαν, πίστεψαν και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για την φετινή τους πορεία και επιστρέψουν σπίτι τους ως τριταθλητές Ελλάδος!

Ο τίτλος αυτός κρίθηκε στο τελευταίο ματς, την τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων του Final 4 που φιλοξενήθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Αιδηψό, όπου η «Καλαμάτα ’80» κατέλαβε την 3η θέση παίρνοντας νίκη με ανατροπή από τον Αίαντα Ευόσμου.

Οι «λύκοι» της Γωγώς Σουρή, που βάζει μια ακόμη πινελιά στις φετινές επιτυχίες του μεσσηνιακού Βόλεϊ, παρότι έχαναν με 0-2 στα σετ από τον Αίαντα Ευόσμου, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού να ανατρέψουν τα έως τότε προγνωστικά και τελικά να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους, επικρατώντας στο φινάλε με 3-2 σετ.

Αυτό ήταν το game της χρονιάς, το πίστεψαν και το κέρδισαν. Τα οφέλη πολλά το σημαντικότερο όμως όλων, είναι πως απέδειξαν πως το μεσσηνιακό βόλεϊ δεν είχε απλά παρελθόν αλλά έχει μέλλον και μάλιστα ισχυρό, αυτό βλέπουμε στα πρόσωπα όλων αυτών των νέων παιδιών που τα επόμενα χρόνια προσδοκούμε να δούμε στα μεγάλα σαλόνια της εγχώριας και όχι μόνο πετοσφαίρισης, να μας κάνουν πάντοτε υπερήφανους…


Τα σετ: 21-25, 18-25, 25-18, 25-20, 15-13
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80» (Σουρή): Κωτσάκης, Χανδρινός Σπ., Σκαρτσίλης Γρ., Βλάσσης Χρ., Σκαρτσίλης Δ., Βραχάτης, Χανδρινός Αρ. (λ) / Πανόπουλος (λ), Βλάσσης Π., Μαργέλης, Βλάσσης Ν., Ξυνός, Τζανετέας, Κλημεντίδης Κ., Κλημεντίδης Α.
ΑΙΑΣ (Νανάς): Κωνσταντίνου, Νικολαΐδης, Ανδριανίδης, Ζαΐμης, Γαβαλάς, Αρτακιανός, Αθανασιάδης (λ)/ Νάκος (λ), Κερτικίδης, Βίττης, Κρότκας, Καλαγασίδης, Σδραυκάκης, Καραολάνης.





Φωτό: Παν. Μουστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου