Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ Α΄ ΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΥ Γ-Δ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Καλά πλασαρίσματα για τις
αθλήτριες του Ρ.Ο.Κ. στην Πάτρα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ που υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον στην ρυθμική γυμναστική πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Γ-Δ κατηγοριών Κορασίδων και Παγκορασίδων που έγιναν το προηγούμενο διήμερο στην Πάτρα.
Η πρώτη ημέρα τέλειωσε με τις καλαματιανές αθλήτριες να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να αποσπούν καλές θέσεις στα αγωνίσματα / όργανα που συμμετείχαν, με αποκορύφωμα την 3η θέση της Δήμητρας Κριζέας στο σύνθετο ατομικό.


Συγκεκριμένα, στην Δ1 κατηγορία (α΄ χρονιά Παγκορασίδες) η Δήμητρα Κριζέα κατετάγη στη 3η θέση στο σύνθετο ατομικό, στην 6η στο ελεύθερο, στην 8η θέση στο σχοινάκι, στην 7η θέση στο στεφάνι και στην 4η θέση στη μπάλα.
Η Σταματίνα Κυριακίδη αναδείχθηκε 5η στο σχοινάκι και η Χριστίνα Βούτσα 7η στο ελεύθερο.
Στην κατηγορία Δ2 (β΄ χρονιά Παγκορασίδων) η Ιωάννα Τζόρβα κατετάγη στην 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, στην 8η θέση στο ελεύθερο, στην 6η θέση στο σχοινάκι, στην 6η στο στεφάνι και στην θέση 7η στην μπάλα.
Εχθές, οι αγώνες συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα και για τον Ρ.Ο. Καλαμάτας στην κατηγορία Κορασίδων, στον Α΄ Όμιλο συμμετείχε η Δήμητρα Χαϊδεμένου και η Σταματίνα Πετρόγιαννη και στον Β΄ όμιλο η Βενετία Κριζέα. οι τρεις αθλήτριες πραγματοποίησαν αξιοπρεπείς εμφανίσεις και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα γίνει στην Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο.



Σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο
η γιορτή λήξης του Ρ.Ο.Κ.
Την γιορτή λήξης της φετινής περιόδου θα πραγματοποιήσει ο Ρυθμικός Όμιλος Καλαμάτας σήμερα στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Στο πλαίσιο της γιορτής οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τους καθώς επίσης και τα φυτώρια από τα τμήματα της Καλαμάτας και των Αρφαρών. Πρόκειται για ένα σύνολο 140 αθλητριών και ένα θέαμα σίγουρα εντυπωσιακό.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου