Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ως «Πελοποννήσιος Οδυσσέας» ο Σταύρος Παπαδόπουλος τιμήθηκε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ, 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ τιμής σε προσωπικότητες της Πελοποννήσου με σημαντική κοινωνική προσφορά ξεκίνησε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, το οποίο μετά την πρωτοβουλία της Περιφερειακής αρχής, τίμησε τον καλαματιανό επιχειρηματία Σταύρο Παπαδόπουλο για την προσφορά του όχι μόνον σε επιχειρηματικό επίπεδο, αλλά και σε όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας, και δεν είναι λίγα, σε επίπεδο κοινωνικό ακόμη και αθλητικό.
 «Κήρυκα του γνήσιου, άδολου πατριωτισμού των Πελοποννησίων» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τον Σταύρο Παπαδόπουλο κατά την χθεσινή εκδήλωση, τονίζοντας παράλληλα ότι «αν και βρέθηκε στα πέρατα της γης ποτέ δε λησμόνησε το γενέθλιο τόπο του».


«Ένας απλός άνθρωπος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του κ. Παπαδόπουλου τον Πελοποννήσιο Οδυσσέα, ο οποίος ταξίδεψε στα πέρατα της γης και απέδειξε ότι το μέγιστο προσόν του είναι η δύναμη ψυχής που διαθέτει» σημείωσε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι το εχέγγυο που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες και παππούδες μας ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε ακόμη ότι «πάγια πολιτική μας θέση είναι η αντίληψη ότι δεν περιμένουμε σωτήρες, αλλά διαθέτουμε μόνοι μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε. Το μήνυμα που εκπέμπει στις νέες γενιές ο κ. Παπαδόπουλος είναι ότι απαιτείται τόλμη, αποφασιστικότητα και όχι εμμονή στα ιδεαλιστικά μας προβλήματα». Ο κ. Τατούλης, αφού ευχήθηκε τέλος στον κ. Παπαδόπουλο μακροημέρευση και τα καλά του έργα να φέρουν τη σφραγίδα της αγάπης του για τον τόπο του, εξήρε τη συμβολή του στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου του, αλλά και την αποφασιστική και γενναιόψυχη στάση του καθώς ποτέ δεν φοβήθηκε να αναλάβει ρίσκα και να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την ευκαιρία αυτή βράβευσης του κ. Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ότι ξεκινά ένας κύκλος τιμής σε προσωπικότητες της Πελοποννήσου με σημαντική κοινωνική προσφορά, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης του αισθήματος της αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής.

Η επιστροφή του
στη «Μαύρη Θύελλα»
Να θυμίσουμε πως στον αθλητικό χώρο, όπου ο κ. Παπαδόπουλος δεν είχε ενεργή συμμετοχή τα τελευταία χρόνια – βοηθούσε ωστόσο όποτε του ζητήθηκε - επιστρέφει και πάλι, με την από πολλούς προσδοκώμενη και φυσικά πολυπόθητη ενασχόλησή του με την ιστορική «Μαύρη Θύελλα». Για το θέμα αυτό μάλιστα, πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, αναλύοντας όλα τα πλάνα και τις σκέψεις του, γνωστοποιώντας παράλληλα του ανθρώπους που θα τον εκπροσωπούν και ενδεχομένως θα έχουν τον έλεγχο της ομάδας εν απουσία του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου