Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2η και 6η θέση για την Μελίνα Πεϊμανίδηστο Grand Prix του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου

ΑΠΤΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΙΠΠΕΙΣ 
ΣΤΟΥΣ Β6 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΒ 

Η ΠΙΟ δυναμική παρουσία στον χώρο της ιππασίας για την Πελοπόννησο ακούει στον όνομα …Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας!
Οι ιππείς του ΙΠΠΟΚ κατορθώνουν σε κάθε τους εμφάνιση να ξεχωρίσουν με το ταλέντο, την αγάπη για την ιππασία και παράλληλα την άρτια τεχνική τους κατάρτιση κατορθώνοντας να συνδυάσουν όλα αυτά τα στοιχεία με ανάλογες διακρίσεις.
Για μια ακόμη φορά η εμφάνιση των ιππέων του ΙΠΠ.Ο. Καλαμάτας ήταν επιτυχής. Ο καλαματιανός όμιλος συμμετείχε με κλιμάκιο οκτώ αθλητών στους Β6 Διασυλλογικούς Αγώνες και στο Grand Prix που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στις 14 Μάιου στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης (ΙΟΒ) και στις 21-22 Μάιου στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο (ΕΙΟ) αντίστοιχα.

Άπταιστες και καλές διαδρομές
στους Β6 Διασυλλογικούς στον ΙΟΒ

Στους Β6 Διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Β. το Σάββατο (14/5) και στην Κατηγορία 0,80μ η Ιωάννα Μανωλακάκη με τον ίππο Olympe Du Murier πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, όπως και ο Σωτήρης Αντωνόπουλος με τον ίππο Ludwig, ενώ άπταιστη διαδρομή πραγματοποίησαν η Δήμητρα Φελλούρη με τον ίππο Loulou Du Quesnay και η Κωνσταντίνα Πανταζάτου με τον ίππο Chocolatte Drizzle.

Στους ίδιους αγώνες, στην Κατηγορία 1 μέτρου η Ιωάννα Μανωλακάκη με τον ίππο Olympe Du Murier είχε καλή εμφάνιση, όπως και ο Δημήτρης Δρούγας με τον ίππο Lucky N. Καλή ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Κωνσταντίνα Πανταζάτου με τον ίππο Chocolatte Drizzle, Σωτήρης Αντωνόπουλος με τον ίππο Ludwig και Σάκης Βυθούλκας με τον ίππο Princess Diana Capitol.

Άπταιστη διαδρομή πραγματοποίησε η Δήμητρα Φελλούρη με τον ίππο Loulou Du Quesnay.
Στην Κατηγορία 1,05μ, άπταιστη και καλή διαδρομή είχαν αντίστοιχα οι Σάκης Βυθούλκας με τον ίππο Princess Diana Capitol και Δημήτρης Δρούγας με τον ίππο Lucky N.
Στην Κατηγορία 1,10μ αγωνίστηκε ο Νίκος Δρούγας με τον ίππο Upper Star Hero πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή.

2η και 6η θέση για την Μελίνα Πεϊμανίδηστο Grand Prix του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου

Το Σάββατο 21 Μαΐου έγινε το Grand Prix της EIO, στην Κατηγορία 1,10μ-1,15μ την 2η θέση κατέκτησε πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή και τεχνική διαδρομή η Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο Acapulca.
Άπταιστη διαδρομή πραγματοποίησε η νεαρή ιππέας με τον ίππο By Chance, που μαζί πραγματοποίησαν μια εξίσου καλή και τεχνική διαδρομή.
Την επομένη, Κυριακή 22/5, στην Κατηγορία 1,20μ με Joker ύψους 1,40μ η Μελίνα Πεϊμανίδη αγωνίστηκε με τον ίππο Acapulca, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή και κερδίζοντας έτσι την 6η θέση!

«Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του για την συμμετοχή τους αλλά και για την πολύ καλή τους επίδοση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου