Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Παραδόθηκε χθες προς χρήση το κλειστό του πρώην Πολυκλαδικού

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ εχθές προς χρήση το κλειστό γυμναστήριο στο πρώην Πολυκλαδικό, το οποίο τα απογεύματα και Σαββατοκύριακα θα διατίθεται από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας, με την ευθύνη του οποίου θα λειτουργεί, σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία για προπονήσεις ή αγώνες.
Η ανακατασκευή έγινε σε όλα τα επίπεδα: ηλεκτροφωτισμός, χώροι υγιεινής, αποδυτήρια, περίφραξη, υγρομόνωση και με δαπάνες του Δήμου Καλαμάτας, αφού το Υπουργείο - παρά τις υποσχέσεις - δε διέθεσε καθόλου χρήματα.
Συγκινητική ήταν η προσφορά περίπου 25 μαθητών του σχολικού συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού, οι οποίοι με την παρότρυνση καθηγητών τους φρόντισαν το σχολείο, καθαρίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο, περιποιούμενοι το πράσινο και φυτεύοντας δέντρα.
Ο δήμαρχος τους παρέθεσε σήμερα γεύμα, ευχαριστώντας τους για την παραδειγματική συμπεριφορά τους. Τα υλικά του γεύματος προσφέρθηκαν από επαγγελματίες της πόλης και η ετοιμασία του έγινε από υπαλλήλους του Δήμου.

Εκσυγχρονισμός της «Τέντας»
Αφού η πολύχρονη προσπάθεια του Δήμου δεν απέδωσε για τον εκσυγχρονισμό του κλειστού γυμναστηρίου Τέντα, ο Δήμος Καλαμάτας συνεχίζει μόνος (μέχρι τώρα, έχει γίνει πλήρης ανακατασκευή των χώρων υγιεινής, των αποδυτηρίων και του παρκέ) για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του αθλητικού αυτού χώρου και με περικοπή, δυστυχώς, άλλων έργων.

Έτσι, το καλοκαίρι θα τοποθετηθεί νέος και ευμεγέθης ηλεκτρονικός πίνακας για την υποστήριξη των αγώνων και θα αντικατασταθούν οι πόρτες. Επίσης, μέσα στο 2016 θα γίνει η δημοπράτηση αντικατάστασης του κελύφους της Τέντας και το κόστος θα πληρωθεί από το δημοτικό προϋπολογισμό του 2016 και του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου