Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Λήξη σήμερα με γκαλά όπερας για το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

  • Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ
  • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα σήμερα του θριαμβευτικού 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που φιλοξένησε εννέα χορογραφίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και άλλες εννέα παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους.

           Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας κλείνει με το γκαλά όπερας από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και τους σολίστ Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Χριστόπουλο, με την ίδια λαμπρότητα όπως ξεκίνησε –με την χορογραφία Links του Αντώνη Φωνιαδάκη από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
            Οι δύο διεθνούς φήμης λυρικοί τραγουδιστές, ο Καλαματιανός βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα από γνωστές άριες από τις όπερες «Οι γάμοι του Φίγκαρο» του Μότσαρτ, «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» του Ντονιτσέττι, «Τα παραμύθια του Οφμάν» του Ζακ Όφενμπαχ, «Aλιείς μαργαριταριών» του Μπιζέ, «Χορός μεταμφιεσμένων» του Βέρντι, «Μποέμ» του Πουτσίνι και «Αντρέα Σενιέ» του Ουμπέρτο Τζορντάνο.
            Τους δύο καταξιωμένους λυρικούς τραγουδιστές θα συνοδεύσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη. Η ΚΟΑ είναι το αρχαιότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο της Ελλάδας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

            Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή που “εξαφανίστηκαν” και οι τελευταίες θέσεις που είχαν απομείνει στις άκρες της Κεντρικής Αίθουσας του Μεγάρου Χορού.
            Εδώ και ημέρες επίσης υπάρχει λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων για όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του, αν και η λίστα αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι ήδη αρκετά μεγάλη…
            Πληροφορίες για εισιτήρια και τη λίστα αναμονής στα τηλέφωνα 27210 83088 και 27210 98025 τις ώρες 10:00-13:00 και 18:30-21:00.

  • Το γκαλά όπερας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας».

Α. Σπ.
           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου