Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ «ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ MOTOCROSS - TEAM SPIRIS

Στο Summer cup Άρτας Σπύρης, Καντζιλιέρης,
Μπεχράκης και ο junior Στάθης Δημητρόπουλος!

ΣΤΟ Summer cup Άρτας συμμετέχουν οι μεσσήνιοι αναβάτες Motocross Καντζιλιέρης, Μπεχράκης και ο junior Στάθης Δημητρόπουλος!
Οι αθλητές της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross - Team Spiris εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου δεν σταματούν τη δουλειά και συμμετείχαν στις 13 του μηνός στον δεύτερο αγώνα του Summer Cup που γίνεται στην Άρτα. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό cup Motocross με κανονική βαθμολόγηση, που περιλαμβάνει τρεις συνολικά αγώνες όπου στις κατηγορίες MX2, MX1 και νέων προκρίνονται οι πρώτοι έξι στο μεγάλο τελικό. Ο τελευταίος αγώνας θα γίνει στις 17 του μηνός στην Άρτα όπου το πρόγραμμα ξεκινά από τις 4 το απόγευμα και διαρκεί μέχρι την δύση του ηλίου.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές της Μ.Ο.Μ. – Team Spiris να αποκομίσουν εμπειρίες και παράλληλα να πάρουν μια «γεύση» αγωνιστικότητας και μαχητικότητας.
Ο Καντζιλιέρης έλαβε μέρος στην κατηγορία νέων. Πρώτη συμμετοχή για τον νεαρό και καινούργιο αθλητή της Μ.Ο.Μ., για τον  19χρονο Χρήστο Μπεχράκη, ενώ στην κατηγορία Junior το παρόν δίνει ο μικρός Στάθης Δημητρόπουλος, ο οποίος κατορθώνει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

 
Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα
Ν. Ελλάδος Motocross για τον Γιώργο Σπύρη

Σε ό,τι αφορά τον Μεσσήνιο αθλητή του scramble η Άρτα αποτελεί μια πολλή καλή ευκαιρία δυνατής προπόνησης. ο Σπύρης συμμετείχε ήδη στους δυο πρώτους αγώνες του Summer Cup της Άρτας και σκοπεύει να λάβει μέρος και στον τρίτο και τελευταίο. Μάλιστα στη βαθμολογία με 27 βαθμούς κατατάσσεται στην 5η θέση.
Ο Γιώργος Σπύρης είναι βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και εκτός από ευδιάθετος είναι σε εξαιρετική φόρμα. Αναμένοντας την 27η Αυγούστου και το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος Motocross που θα ξεκινήσει στην Αρχαία Ολυμπία.
«Έχω βάλει ψηλούς στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά παρότι ο συναγωνισμός είναι υψηλός με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Στα της ομάδας Μ.Ο.Μ. ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πλήρες αγωνιστικό πλάνο αλλά και πόσοι αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Μεσσηνιακή Ομάδα Motocross- Team Spiris στα πρωταθλήματα της νέας περιόδου, σύντομα όμως αναμένονται κάποιες σχετικές ανακοινώσεις.
Εν αναμονή λοιπόν του προσεχή Σεπτέμβρη για την έναρξη της δράσης με τους αγώνες Scramble και Motocross…


Σ.Τριάντου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου