Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ (20:00-12:00) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ…

Η «Kalamata B.C» σας καλεί
να «Μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι!»

Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC» μας καλεί να «μπούμε στο παιχνίδι» και να γίνουμε μέλος της μπασκετικής «Μαύρης Θύελλας», με σημαντικά κέρδη! Αύριο, από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, σας περιμένουν στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας», στην κεντρική πλατεία της πόλης και στο κατάστημα Cosmos Center, όπου οι προπονητές των ακαδημιών της ομάδας θα υποδεχθούν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, προκειμένου να μπουν στο πρόγραμμα που ξεκινά το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και μαζί με αυτή κερδίζετε 15% έκπτωση στις αγορές στο βιβλιοπωλείο «Bookmark», καθώς και στο αρωματοπωλείο «Το σπίτι του αρώματος».
«Όλα αυτά, με τη συμπλήρωση των πιο βασικών στοιχείων στην κάρτα του αθλητή, μαζί με τα στοιχεία του γονέα του, ελπίζοντας πως η Καλαμάτα θα μπορέσει να αναδείξει τα δικά της παιδιάς, στην παράλληλη προσπάθεια να καθιερωθεί μέσα στους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους.
Θα θέλαμε, φυσικά, να ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό των ακαδημιών και των εμφανίσεών μας, τα καταστήματα Cosmos Center, καθώς και το βιβλιοπωλείο Bookmark και το αρωματοπωλείο «Το σπίτι του αρώματος», για τη διαρκή στήριξή τους στο σύλλογό μας.
Όλη η πόλη… μία ομάδα!»

Πληροφορίες  info: kalamatabc@gmail.com & inbox και youtube: Kalamata BC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου