Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Με ευχές για υγεία και άνετη παραμονή στην Γ΄ Εθνική

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΘΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC»

● ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ!»

● ΣΤΑ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ» ΚΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΓΙΤΟΜΠΕ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ και επίσημα χθες την προετοιμασία της η «Καλαμάτα Bc» με παλιά και νέα πρόσωπα και κοινό χαρακτηριστικό την αισιοδοξία!
Ευχές για υγεία και παραμονή αντάλλαξαν κατά την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας οι διοικούντες με τους μπασκετμπολίστες.
Η «Μαύρη Θύελλα» των γηπέδων φέτος θα κάνει το ντεμπούτο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η κλήρωση της οποίας θυμίζουμε πως θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσαν χθες οι διοικούντες και δια στόματος του γενικού γραμματέα κ. Γιώργου Γεωργακίλα ζητούμενο πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία όλων και η χαρά του παιχνιδιού. «Ματώσαμε και ματώνουμε. Κανείς από εμάς δεν το κάνει για τα χρήματα. Θέλουμε όλοι να δούμε και να δείτε το μπάσκετ σα παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε. Εμείς θα είμαστε όλοι δίπλα σας, και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά».


Γιαννακόπουλος: «Ξεκάθαρος
στόχος για μένα είναι η παραμονή!»
Η «Καλαμάτα BC» θα βρεθεί στο τζάμπολ ενός απαιτητικού και δύσκολου πρωταθλήματος με στόχο την άνετη παραμονή της όπως ξεκαθάρισαν χθες οι διοικούντες και ο κόουτς Θοδωρής Γιαννακόπουλος.
 «Το βασικότερο είναι να έχουμε υγεία. Να τελειώσει η χρονιά με όλους τους αθλητές υγιείς.
Στόχος είναι να είμαστε όλοι μαζεμένοι στο γήπεδο για να χουμε πολύ καλό κλίμα. Ξεκάθαρος στόχος για μένα είναι η παραμονή! Από κει και πέρα ό,τι καλύτερο και περισσότερο έρθει είναι καλοδεχούμενο και το θέλουμε! Αναζητάμε την παραμονή είναι η πρώτη μας χρονιά, είναι δύσκολος ο Όμιλος. Το ξέρουμε.
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την ομάδα μας. Η διοίκηση νομίζω ότι έκανε τα πάντα, για να έχω και εγώ αυτό που θέλω και τα παιδιά.
«Θέλουμε καλά φιλικά, καλή προετοιμασία και υγεία πάνω απ’ όλα» μας είπε ο κόουτς, γεγονός αυτονόητο, αφού μέσα από καλά φιλικά έρχονται και τα καλά μονταρίσματα και εν όψει μιας νέας κατηγορίας και άγνωστων και πιο πεπειραμένων αντιπάλων, ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος έχει προγραμματίσει με τον ερχομό του Σεπτέμβρη φιλικά σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ ακόμη δεν οριστικοποιηθεί εάν τελικά θα γίνει το τουρνουά που σχεδίαζε εν μέσω προετοιμασίας η ομάδα. «Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο θα έχει φιλικό και πιθανότατα από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά, κάποια καθημερινή ημέρα, με ομάδα του Ομίλου, μάλλον Κόρινθο ή Ερμιονίδα (εδώ ή εκεί), ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά ευελπιστούμε να γίνει στην Καλαμάτα ένα τουρνουά και να φιλοξενήσουμε ομάδες και από υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες.»
Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος φέτος θα έχει στο πλευρό του βοηθό, τον Γιώργο Τσιγαρίδη.


Παρόν και ο Μαγιτόμπε
Ένας πρωταθλητής είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση της «Καλαμάτας BC» που ολοκλήρωσε το παζλ της ομάδας. Στη χθεσινή πρώτη το παρόν έδωσε ο 19χρονος Αλέξανδρος Μαγιτόμπε, που αναδείχθηκε πρωταθλητής εφήβων με τον Παναθηναϊκό και τη φορά πλέον τη φανέλα της νεοφώτιστης ομάδας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Παρόντες στο γήπεδο και οι γονείς του νεαρού αθλητή που τον βοήθησαν στην μετακόμισή του στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και παρευρέθησαν στην πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα ευχόμενοι κι αυτοί ότι καλύτερο στην «Καλαμάτα BC».

Ισχυροποιημένο ρόστερ
και στόχος η παραμονή
Τη νέα αγωνιστική περίοδο οι νεοφώτιστοι στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία «μελανόλευκοι» έκαναν ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να υλοποιήσουν τις κινήσεις που χρειάζονταν ώστε στο ρόστερ να διατηρηθεί ο ισχυρός κορμός της περσινής σεζόν, των αθλητών δηλαδή που πρωταγωνίστησαν στην σπουδαία άνοδο της στη Γ΄ Εθνική.
Οι «παλιοί» είναι οι: Δημήτρης Τσικούρης, Γιώργος Γιαννουκάκης, Στάθης Σπηλιώτης, Ιωάννης Παθιάκης, Λεωνίδας Τριανταφυλλόπουλος, Σπύρος Γεωργανάς, Λεωνίδας Κούτρης και ο μικρός Ιωάννης Αντωνόπουλος. Στο ρόστερ ανήκει και ο Ιωάννης Σταθάκης, παρότι δεν υπολογίζεται λόγω της επέμβασης που πρόκειται να κάνει το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα οι ιθύνοντες λειτούργησαν μεθοδικά και με συγκεκριμένο πλάνο βάζοντας στο στόχαστρο συγκεκριμένα πρόσωπα, αθλητές εγνωσμένης αξίας που προσθέτοντάς τους στο ρόστερ άμεσα πολλαπλασιάζουν τη δυναμική της «Καλαμάτας BC». Οι «νέοι» είναι οι: Βασίλης Δελής, Γιώργος Μπάκας, Παναγιώτης Κίσσας, Χρήστος Λουρμπέας, Άρης Σκοπέτος, Δημήτρης Κουτίβας (δικαιολογημένος απόντας χθες) και Αλέξανδρος Μαγιτόμπε.





Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου