Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ξανά στη διάθεση του Γιάννη Ανδρεάδη
οι Γεωργία Δεδούση  και Σοφία Καρακύκλα

ΜΕ 19 αθλήτριες στη διάθεση του, ανάμεσά τους και οι καλαματιανές Σοφία Καρακύκλα και Γεωργία Δεδούση, ο Γιάννης Ανδρεάδης αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της Νίκης Αλεξανδρούπολης ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών.
Οι παίκτριες εντάχθηκαν στο δυναμικό της Νίκης Αλεξανδρούπολης, με αποδέσμευση από Ακρίτα Καλαμάτας. Μάλιστα, η ακραία Γεωργία Δεδούση αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης και η Καρακύκλα Σοφία από πέρυσι με υποσχετική.
Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκινά την προετοιμασία της με διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και το ρόστερ της γυναικείας ομάδας απαρτίζουν οι παρακάτω αθλήτριες:
Καράμπαλη Βασιλική, Καλογεροπούλου Ευγενία, Αργύρη Ιωάννα, Βαρελά Βασιλική, Δεδούση Γεωργία, Ζυγερίδου Ηλιάνα, Καρακύκλα Σοφία, Κολοσέντα Χρύσα, Λαμπρίδου Δήμητρα, Λογαρά Όλγα, Λυμπεροπούλου Ελένη, Μπουλιώνη Ελευθερία, Νικολαΐδου Ευδοκία, Νικολάου Κατερίνα, Παπάζογλου Χριστίνα, Παρισάκη Ιωάννα, Πρόκτερ Κασσάνδρα, Σιούγγαρη Καλλιόπη και Χαρισιάδου Ελένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου