Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messene Open»

Στην Ανάληψη Μεσσήνης 6 με 9 Οκτωβρίου 2016

Μια σπουδαία διοργάνωση τένις με αμαξίδιο πρόκειται να φιλοξενήσει η Μεσσηνία τον προσεχή Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, το διάστημα 6 με 9 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο Buca Beach Resort στην παραλία Ανάληψης Μεσσήνης θα φιλοξενήσει το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open.
Πρόκειται για τουρνουά που εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις ITF και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 28 αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Σουηδία, την Δανία, την Ουκρανία, την Φιλανδία και την Κροατία. Βεβαίως την περιοχή μας αναμένεται να εκπροσωπήσει ο διεθνής τενίστας με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις του συμβάλει κομβικά στην όλη διεξαγωγή.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 5 γήπεδα τένις που διαθέτει το ξενοδοχείο, ξεκινούν Πέμπτη πρωί και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το μοναδικό διεθνές τουρνουά με αμαξίδιο που γίνεται στην Πελοπόννησο και δη στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου